Revolut negociază o investiție de 750 milioane - 1 miliard dolari. Posibilă evaluare de peste 30 miliarde dolari

Revolut negociază o investiție de 750 milioane - 1 miliard dolari. Posibilă evaluare de peste 30 miliarde dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 iul 2021

Revolut negociază o investiție cuprinsă între 750 de milioane dolari și 1 miliard dolari printre investitori aflându-se și Vision Fund 2 al SoftBank.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dacă se va concretiza investiția, Revolut va ajunge să valoreze peste 30 de miliarde dolari, conform Sky News.

Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program CITEȘTE ȘI Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program

Platforma financiară britanică Revolut a anunțat recent că pierderile sale s-au dublat la peste 200 de milioane de lire sterline (278 milioane de dolari), din cauza costurilor administrative de la investițiile în mecanisme de control al riscului și al conformității, transmite Reuters.

Firma din domeniul tehnologiei financiare (fintech) a informat că anul trecut costurile administrative au urcat la 266 de milioane de lire sterline, de la 125 de milioane de lire sterline în 2019, depășind creșterea veniturilor, în urma extinderii pe noi piețe.

ULTIMA ORĂ Lanțul de librării Diverta, cel mai mare retailer integrat în domeniu, își cere insolvența, puternic lovit de pandemie. Fondatorul Octavian Radu recent la PROFIT NEWS TV: \ CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Lanțul de librării Diverta, cel mai mare retailer integrat în domeniu, își cere insolvența, puternic lovit de pandemie. Fondatorul Octavian Radu recent la PROFIT NEWS TV: "Săraca Diverta... dacă nu e nimeni în mall, pot să stau și în cap!"

De la înființarea sa în 2015, Revolut a atras peste 15 milioane de clienți de retail, oferind curs valutar, carduri de debit și tranzacționarea de acțiuni.

viewscnt
Afla mai multe despre
revolut
pierderi