Schimbare de management la Somfy România

Schimbare de management la Somfy România

Virgil Lixandru

Profit.ro
Profit.ro
scris 14 nov 2023

Somfy România, jucător în automatizarea soluțiilor de umbrire și acces în locuințe și clădiri, ca și în industria smart home, operează schimbări la nivel de management începând cu 1 ianuarie 2024, moment în care Vlad Rovo, actualul Country Manager Somfy România și Republica Moldova, va preda conducerea către Virgil Lixandru, Sales Manager Somfy România și Moldova.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Tot începând cu 1 Ianuarie 2024, Vlad Rovo se va alătura echipei globale de Sales Excellence din cadrul Somfy Group.

ULTIMA ORĂ evoMAG nu mai cumpără elefant.ro CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ evoMAG nu mai cumpără elefant.ro

Compania și-a triplat cifra de afaceri, înregistrând 21,5 milioane de lei în anul 2022,  are circa 4.000 de locuințe inteligente conectate prin platforma Somfy și 30.000 de dispozitive pe care acestea le controlează: sisteme de umbrire, automatizări de acces, senzori, termostate, camere video și echipamente compatibile de la parteneri industriali.

Din noua sa poziție, Virgil Lixandru va prelua, pe lângă responsabilitățile curente, și departamentul customer service, urmând să raporteze la nivel regional către Martin Salomé - Business Unit Manager Baltics & România, conform noii structuri organizaționale a companiei franceze.

Începând cu anul viitor, Virgil Lixandru va coordona pe piața din România o echipǎ de 8 persoane.

Familia Korponay preia Montero Vet și pregătește o achiziție în Ungaria CITEȘTE ȘI Familia Korponay preia Montero Vet și pregătește o achiziție în Ungaria

Somfy a fost fondată în Franța, în anul 1969, iar în prezent are peste 6.000 de angajați în întreaga lume și 8 fabrici în Franța, Italia, Polonia, Tunisia și China, cu afaceri de 1,53 miliarde euro raportate în 2022.

În România, compania Somfy a fost înființată în 2006, având în prezent o echipă de 11 angajați, două puncte de lucru, în București și Brașov, și o rețea de parteneri și reprezentanți teritoriali care asigură acoperirea la nivel național.

viewscnt
Afla mai multe despre
somfy românia
virgil lixandru