Starbucks merge după Enel în Day Tower

Starbucks merge după Enel în Day Tower
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 sep 2018

Lanțul de cafenele Starbucks va deschide o unitate în clădirea de birouri Day Tower, în zona Pieței Unirii, de lângă Tribunalul București, unde din această toamnă urmează să se mute furnizorul de energie electrică Enel România, informație anunțată în premieră de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Day Tower, dezvoltat de compania firma Danube Capital Partners SRL, parte a companiei grecești Day Group, se află în prezent în faza finală a construcției, data anunțată de livrare a acestuia fiind începutul lunii septembrie a acestui an.

Imobilul va avea 9 etaje și o suprafață construită de 19.000 metri pătrați, cu spații de birouri de clasă A de închiriat, pe o suprafață totală de 12.000 metri pătrați. Este pregătită și o suprafață de retail de aproape 1.000 metri pătrați.

Carrefour retrage din România echivalentul a aproape 40 de milioane de euro CITEȘTE ȘI Carrefour retrage din România echivalentul a aproape 40 de milioane de euro

Anul acesta, Starbucks a marcat al unsprezecelea an pe piața din România, unde numără 31 de cafenele în 9 orașe. Obiectivul Starbucks în România este ca până în 2020 să își dubleze numărul de cafenele din țară.

Starbucks România operează prin dezvoltatorul internațional de restaurante AmRest. Starbucks a intrat pe piața românească în 2007, când a deschis prima cafenea în București, în Plaza România. Starbucks are peste 20.000 de cafenele în 65 de țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
starbucks. day tower
enel