Superbet intră mâine la bursă

Superbet intră mâine la bursă
scris 19 sep 2017

Superbet, unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc din România, intră de mâine la Bursa de Valori București, cu o emisiune de obligațiuni pe Sistemul Alternativ de Tranzacționare (AeRO).

La finalul lunii august, ASF a emis certificatul de înregistrare a valorilor mobiliare aferent înregistrării obligațiunilor emise de Superbet.

Superbet are aproape 600 de agenții deschise în toată țara.

EXCLUSIV Grupul italian Landi Renzo ia în calcul închiderea producției în România și centralizarea operațiunilor în Polonia CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Grupul italian Landi Renzo ia în calcul închiderea producției în România și centralizarea operațiunilor în Polonia

În februarie a decis să își întărescă business-ul online, recrutând top manageri de la cele mai mari companii de jocuri de noroc din lume precum bet365, bWin sau William Hill.

În România, peste un milion de români pariază în mod constant. Se pariază pe fotbal, tenis, box, hochei, curse de câini, dar și pe loterii la minut. Încasările la bugetul de stat de la operatorii economici autorizați în domeniul jocurilor de noroc din România au ajuns, în 2015, la aproape 270 de milioane de euro, potrivit celor mai recente date prezentate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN).

viewscnt
Afla mai multe despre
superbet
bursa
asf