SymphoPay, platformă de integrare a plăților cu cardul la POS, primește o finanțare de 650.000 de euro

SymphoPay, platformă de integrare a plăților cu cardul la POS, primește o finanțare de 650.000 de euro
scris 4 mar 2019

SymphoPay, platforma de integrare a plăților cu cardul la POS, anunță o nouă rundă de finanțare în valoare de 650.000 euro, condusă de fondul Early Game Ventures. La rundă au participat GECAD Ventures, Sparking Capital și business angels.

SymphoPay furnizează comercianților și băncilor acces în timp real asupra terminalelor de plată și integrează tranzacțiile cu platforme de marketing sau loializare. O componentă inovatoare a soluției este și posibilitatea de a tranzacționa pentru comercianți multipli utilizând un singur terminal. Acest fapt permite SymphoPay să livreze soluții de plată către curieri, brokeri de asigurări sau rețele de colectare a plăților.

Românii accelerează căutările de locuri de muncă. Meseriile căutate în piață și companiile cu cele mai multe CV-uri CITEȘTE ȘI Românii accelerează căutările de locuri de muncă. Meseriile căutate în piață și companiile cu cele mai multe CV-uri

La acest moment, platforma SymphoPay este integrată cu 3 bănci.

SymphoPay a fost înființată în 2015 și până în prezent a primit investiții de peste 1,4 milioane euro.

Early Game Ventures este finanțat în majoritate prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, cu cofinanțare prin Fondul European de Dezvoltare Regională.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
symphopay
plata cu cardul
early game ventures