Nou președinte al Asociației Române a Producătorilor Internaționali de Medicamente

Nou președinte al Asociației Române a Producătorilor Internaționali de Medicamente

Christian Rodseth

Profit.ro
Profit.ro
scris 4 mar 2019

Christian Rodseth, Managing Director al Janssen România, este noul Președinte al Asociației Române a Producătorilor Internaționali de Medicamente (ARPIM), ales în cadrul Adunării Generale desfășurate în luna februarie. Din conducerea ARPIM, alături de Christian Rodseth, mai fac parte Alina Culcea, Director General Amgen România, recent aleasă în funcția de Vicepreședinte și Serge Nicollerat, Director General Servier România, care își păstrează poziția de Vicepreședinte ocupată și în mandatul anterior al conducerii asociației.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Absolvent al unui program MBA internațional, Christian Rodseth are o experiență de 15 ani în industria farmaceutică, dobândită în diverse regiuni geografice, precum și în alte sectoare ale mediului de afaceri- vânzări și marketing, health economics și management general. Înainte de a prelua poziția actuală în cadrul Janssen Compania Farmaceutică a Johnson & Johnson, Christian Rodseth a fost Director al departamentului de Vânzări & Marketing al Janssen Africa de Sud și regiunea Subsahariană. În perioada 2016 – 2018, noul Președinte a fost membru și ulterior Vicepreședinte în conducerea ARPIM.

VIDEO Intrarea Uber în Iași îi scoate pe taximetriști în stradă, cu lozinci și împotriva Taxify. \ CITEȘTE ȘI VIDEO Intrarea Uber în Iași îi scoate pe taximetriști în stradă, cu lozinci și împotriva Taxify. "Afară, afară, Uberul din țară."

În board-ul ARPIM au fost aleși doi noi membri: reprezentanții companiei Novo Nordisk, Cecilia Radu, Director General și Merck Sharpe and Dohme, Nicolas Renard, Director General.

Reprezentanții companiilor Roche România - Martine Draullette, Director General și Eli Lilly România - Attila Fejer, Director General își păstrează poziția de membri ai board-ului, ocupată și în mandatul anterior, iar Dan Zaharescu rămâne în conducerea asociației, în calitate de Director Executiv.

viewscnt
Afla mai multe despre
christian rodseth
arpim