Temperaturile ridicate au dublat în România vânzările de aparate de aer condiționat

Temperaturile ridicate au dublat în România vânzările de aparate de aer condiționat
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 iul 2023

Temperaturile ridicate au făcut ca vânzările de aparate de aer condiționat să ajungă acum, în primele 7 luni ale anului, la un nivel dublu față de aceeași perioadă din 2022.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Prețul mediu pentru aparatele de aer condiționat variază între 1.500 și 2.500 de lei, iar cele mai multe produse sunt achiziționate, în medie, cu circa 1.700 de lei, conform evoMAG.

Într-un moment în care nu se întrevede un sfârșit al caniculei în țările din sudul Europei, oamenii s-au grăbit să cumpere ventilatoare și au investit chiar și în aparate de aer condiționat pentru a se răcori, transmite Reuters.

VIDEO Putin și Lukașenko și-au petrecut ziua într-o mănăstire din secolul al XIV-lea CITEȘTE ȘI VIDEO Putin și Lukașenko și-au petrecut ziua într-o mănăstire din secolul al XIV-lea

Mulți sud-europeni optează pentru ventilatoare care sunt mai ușor de instalat. De exemplu, un ventilator de tavan cu un preț de 139,95 euro se numără printre primele zece cele mai vândute aparate electrocasnice pe pagina web a Amazon Spain, în timp ce în Italia un aparat de aer condiționat portabil cu un preț de 319 euro este al 17-lea cel mai bine vândut produs în aceeași categorie.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
aer conditionat
evomag