Thassos și Halkidiki se „îneacă” în turiști. Mulți sunt români

Thassos și Halkidiki se „îneacă” în turiști. Mulți sunt români
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 iul 2022

Hotelurile și pensiunile din Thassos și Halkidiki au deja rate de ocupare foarte mari pentru luna iulie, dar sunt mulți alți turiști care închiriază case de vacanță de pe Airbnb și alte platformele online, scrie Thess Economy.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Thassos <se îneacă> în turiști, traficul este foarte bun de la jumătatea lunii iunie, cu rate foarte bune de ocupare a hotelurilor, potrivit președintelui Uniunii Hotelerilor din insulă, Paris Paraschoudis, arată G4Media.

EXCLUSIV SURPRIZĂ Sacha Dragic, fondatorul Superbet, intră pe piața asigurărilor, inclusiv RCA. A cooptat doi executivi redutabili CITEȘTE ȘI EXCLUSIV SURPRIZĂ Sacha Dragic, fondatorul Superbet, intră pe piața asigurărilor, inclusiv RCA. A cooptat doi executivi redutabili

S-a ajuns la un procent de ocupare de 90% în iulie și se semnalează un număr mare de vizitatori prin Airbnb și alte platforme online de închiriere imobiliară.

”Cea mai mare parte a turiștilor străini din Thassos sunt români, urmați de alți turiști din balcani, dar și germani, britanici, polonezi, scandinavi, lituanieni, cehi și slovaci. În luna august sunt așteptați italienii, precum și mai mulți greci, care obișnuiesc să plece în vacanțe în luna respectivă”, scriu grecii.

Tranzacție: NoBug, companie specializată în verificarea circuitelor integrate, cu 3 centre de dezvoltare în România, intră în portofoliul Infineon CITEȘTE ȘI Tranzacție: NoBug, companie specializată în verificarea circuitelor integrate, cu 3 centre de dezvoltare în România, intră în portofoliul Infineon

În același timp, în Halkidiki, gradul de ocupare a unităților hoteliere pentru iulie depășește deja 80%, iar în august procentul urmează să fie și mai bun, în timp ce există deja rezervări mari și pentru septembrie.

Majoritatea turiștilor care aleg Halkidiki pentru vacanțe și se cazează în hoteluri sunt britanici, germani, olandezi, români, francezi și italieni, în timp ce sârbii, care, ca și în alte regiuni din nordul Greciei, sunt mai puțini în acest an, preferă în general să închirieze. apartamente. Halkidiki, însă, este „inundată” și în acest an de un număr mare de vizitatori care închiriază case de vacanță prin Airbnb și alte platforme online.

viewscnt
Afla mai multe despre
thassos
halkidiki