Tranzacție: Andra Ciorici-Chelmus, cofondator UiPath, cumpără 20% din acțiunile lanțului de magazine Adinish Trading

Tranzacție: Andra Ciorici-Chelmus, cofondator UiPath, cumpără 20% din acțiunile lanțului de magazine Adinish Trading
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 iun 2024

Andra Ciorici-Chelmus, Vicepreședinte și cofondator UiPath, achiziționează un pachet minoritar de 20% din acțiunile firmei SC Adinish Trading SRL.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Adinish este primul concept store de inspirație scandinavă din România dedicat întregii familii. Fondat în urmă cu șase ani, Adinish a devenit primul lanț premium de magazine de tip one-stop-shop pentru puericultură, cu locații în București, Cluj-Napoca și Timișoara.

Ericsson în România: mai puțin business, mai mult profit, peste 600 de salariați au părăsit compania CITEȘTE ȘI Ericsson în România: mai puțin business, mai mult profit, peste 600 de salariați au părăsit compania

Andra Ciorici-Chelmus aduce prin această tranzacție nu doar resurse financiare, ci și experiența sa de excepție în domeniul IT și al automatizării, contribuind astfel la creșterea și consolidarea brandului Adinish, după cum spune Adina Foldager, fondatoarea concept store-ului:

“Această tranzacție ne va ajuta să putem scala conceptul Adinish mult mai rapid atât în România, cât și în afara țării, menținând modelul propriu de business. În prima fază, ne dorim deschiderea unor showroom-uri în Iași și în Budapesta, iar pe termen lung plănuim o dezvoltare și mai amplă la nivel internațional. Andra va contribui cu expertiza sa din IT și automatizare, dar, desigur, mizăm și pe input-urile sale în calitate de proaspătă clientă”.

Adinish a raportat pentru anul 2023 o cifră de afaceri de 2.5 milioane de euro, înregistrând o creștere de 60% față de anul anterior și urmărește o tendință similară și pentru 2024.

Adinish este un concept store de inspirație scandinavă dedicat întregii familii, oferind o gamă variată de produse din domeniul puericulturii, design-ului interior, modei și accesoriilor. Cu o creștere rapidă și o prezență puternică pe piața românească, Adinish se pregătește pentru o expansiune internațională alături de Andra Ciorici-Chelmus.

viewscnt
Afla mai multe despre
uipath
andra ciorici-chelmus