Apx Hotels a cumpărat fostul Hotel Libra din Sibiu pentru 1,85 milioane euro și pregătește deschiderea

Apx Hotels a cumpărat fostul Hotel Libra din Sibiu pentru 1,85 milioane euro și pregătește deschiderea
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 apr 2021

Grupul APX Hotels, controlt de Adrian Polec, își crește portofoliul cu un nou hotel, de 4 stele, în centrul Sibiului. Fostul hotel Libra a fost achiziționat pentru 1,85 milioane euro în cursul anului trecut, iar lucrările de renovare se apropie de final, inaugurarea fiind programată în iulie 2021.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Suntem foarte entuziasmați de deschiderea noului hotel, Hotel Hermanns Sibiu, al cincilea hotel din cadrul grupului APX Hotels. Hotel Hermanns va fi, cu siguranță, un hotel de referință pentru Sibiu și pentru întreaga regiune”, a declarat Măriuca Cristea, Chief Strategy Officer, Apx Hotels.

Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III) CITEȘTE ȘI Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III)

Fostul hotel Libra se afla într-o stare avansată de degradare și a necesitat, ulterior achiziției, o investiție în renovare estimată la aproximativ 5 milioane euro.

APX Hotels deține în acest moment 5 hoteluri de 4 stele, dintre care 3 hoteluri în București: Union Plaza Hotel 4*, Filitti Boutique 4*, Venis Boutique 4*, 1 hotel în Vulcan, judetul Brașov - Wolkendorf BioHotel &Spa 4* și 1 hotel în Sibiu: Hermanns Hotel 4*.

În iunie 2020, Profit.ro anunța că Adrian Polec mai are în grupul său două boutique hoteluri de patru stele, Venis, din apropierea ambasadei Elveției, și Filitti, din apropierea Pieței Națiunilor Unite, ambele în centrul Bucureștiului, și complexul hotelier de patru stele Wolkendorf din satul brașovean Vulcan, precizând totodată că antreprenorul mai pregătește dezvoltarea a alte două boutique hoteluri, unul în nordul Bucureștiului și altul în centrul Sibiului. 

Adrian Polec este și principalul asociat al Prime Batteries Technology, care deține o fabrică de baterii litiu-ion în Cernica. În 2018, cum a anunțat atunci Profit.ro, grupul sud-african Metair, proprietarul producătorului de acumulatori auto Rombat, a intrat în afacerea lui Polec prin preluarea a 35% din părțile sociale ale firmei sale pentru 1 milion de euro.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
apx hotels
hotel libra
sibiu