Călin Ile a preluat conducerea celor patru hoteluri Ibis din România, în locul unui expat româno-francez

Călin Ile a preluat conducerea celor patru hoteluri Ibis din România, în locul unui expat româno-francez

Foto: arhiva personală Călin Ile

scris 28 nov 2017

Călin Ile, directorul hotelului Ibis Gara de Nord, a fost desemnat să conducă toate cele patru hoteluri Ibis din România, după ce mandatul fostului director, expat, s-a încheiat în luna septembrie.

Contactat de Profit.ro, Călin Ile a confirmat numirea, însă nu a dorit să comenteze pe marginea acestui subiect.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

În ultimii ani, cel care coordona hotelurile Ibis din România a fost Ioan David, un expat româno-francez al cărui mandat s-a încheiat în toamnă. Locul său a fost luat de Călin Ile, care conduce acum hotelurile Ibis Gara de Nord și Parlament (București), Sibiu și Constanța, toate deținute de Continental Hotels, lanț controlat de Radu Enache.

Cele patru hoteluri cumulează 761 de camere.

Călin Ile a condus, ca director executiv, hotelul Ibis Gara de Nord între 2001-2004, apoi ca director general l-a administrat pe cel din Constanța între 2004-2008, după care a preluat din nou conducerea hotelului Ibis de la Gara de Nord, tot ca director general. Călin Ile conduce de doi ani și Federația Industriilor Hoteliere din România (FIHR).

Primul hotel ibis Styles din România va fi deschis anul viitor la Arad CITEȘTE ȘI Primul hotel ibis Styles din România va fi deschis anul viitor la Arad

Ibis este un brand al lanțului francez Accor, iar operarea hotelurilor din România este asigurată de compania poloneză Orbis.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
calin ile
director
ibis