Călin Ile, directorul hotelului Ibis Gara de Nord, a fost ales președintele Federației Industriei Hoteliere din România

Călin Ile, directorul hotelului Ibis Gara de Nord, a fost ales președintele Federației Industriei Hoteliere din România
scris 9 dec 2015

După ce Radu Enache, unul dintre cei mai mari hotelieri din România, a anunțat că nu mai candidează la șefia FIHR, Călin Ile a fost ales președintele federației. Ile, care, în ultimii 10 ani a fost implicat în mai multe structuri tip ONG sau asociative, crede că a ajuns la experiența și cunoștințele necesare pentru a conduce FIHR.

Obiectivele FIHR pe perioada mandatului de patru ani sunt, potrivit lui Ile, concentrarea pe atragerea de membri și creșterea credibilității în piață, în primul an, iar pe termen mediu afilierea la organisme internaționale, implicarea în susținerea, schimbarea și dezvoltarea sistemului educațional în turism, crearea unor grupuri de lucru care să reprezinte industria în relația instituțională cu mediul public si privat și parteneriate cu asociatiii patronal-profesionale pentru susținere reciprocă.

În FIHR sunt înscrise 118 hoteluri cu aproape 11.000 de camere. Din federație fac parte, printre alții, grupul Continental Hotels, grupul AnaHotels, Radisson, Mariott, Intercontinental, Ramada Majestic, Cismigiu, NH din Bucuresti si Timisoara,  Kronwell din Brasov, Green Village din Delta Dunării.

În noua structura de conducere aleasă de către Adunarea Generală a FIHR se regăsesc, pe lângă președintele Călin Ile, Dan Volentir și Stefan Balaur vicepreședinti, Mihail Acatrinei, Bert Fol, Razvan Pîrjol sau Frank Reul ca membri în board.

 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
calin ile
alegeri
presedinte
fihr