CONFIRMARE CEO-ul Continental schimbă brandurile - Patru hoteluri Ibis au devenit Continental

CONFIRMARE CEO-ul Continental schimbă brandurile - Patru hoteluri Ibis au devenit Continental

Continental Forum București

scris 8 iun 2021

Continental Hotels, cel mai mare lanț hotelier românesc, a finalizat operațiunea de rebranduire a patru hoteluri din portofolul companiei.

La finele anului trecut, Profit.ro a anunțat că hotelurile Ibis ale lui Radu Enache, CEO și Președinte al Continental Hotels, vor intra sub brandul Continental și vor fi redeschise pe rând, în perioada martie-mai 2021, renovate și upgradate.

În luna iunie, cum a anunțat atunci Profit.ro, Continental Hotels și grupul francez Accor au decis de comun acord să încheie acordul de management semnat în urmă cu 20 ani.

Acum, n urma acestui proces de rebranding, Continental Forum Constanța a fost deschis pe 19 mai, Continental Forum București pe 30 mai, în timp ce MyContinental Sibiu va fi deschis în luna iulie, iar MyContinental București va fi deschis publicului larg in toamna acestui an.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

„2021 este an aniversar pentru Continental Hotels. Pentru că împlinim 30 de ani de activitate pe piața din România, am dorit, printre altele, să marcăm acest moment și prin rebranduirea acestor patru hoteluri, în trei orașe importante din țară”, declară Radu Enache, CEO Continental Hotels

Lucrările de renovare și reamenajare a celor patru hoteluri Continental Forum București, Continental Forum Constanța, MyContinental București și MyContinental Sibiu au o durată totală de aproximativ opt luni, investiția ridicându-se la 6,85 de milioane de euro.

Noile hoteluri vor întregi portofoliul de branduri hoteliere proprii ale Continental Hotels.

Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor CITEȘTE ȘI Prima zi din iulie vine cu noi schimbări pe piața energiei electrice. Asigură-ți un preț fix avantajos pentru anul contractual următor

Continental Hotels a fost fondat în urmă cu 30 de ani și include brandurile proprii Grand Hotel Continental (5 stele), Continental Forum (4 stele), Continental (3 stele), Hello Hotels (2 stele), MyContinental (3 stele) precum și cele de food & beverage: Concerto Restaurant, Balkan Bistro, Bistro Continental, Mondo Restaurant, Victoria Club, Tekaffe, Cofetăria Continental. Lanțul este prezent cu hoteluri în București, Arad, Oradea, Sibiu, Constanța, Târgu Mureș, Drobeta Turnu Severin și Suceava.

viewscnt
Afla mai multe despre
continental hotels