Acordul dintre Continental Hotels și Accor, rupt după 20 de ani. Patru hoteluri Continental Hotels nu vor mai opera sub brandul Ibis

Acordul dintre Continental Hotels și Accor, rupt după 20 de ani. Patru hoteluri Continental Hotels nu vor mai opera sub brandul Ibis
scris 29 iun 2020

Continental Hotels, cel mai mare lanț hotelier românesc, și grupul francez Accor au decis de comun acord să încheie acordul de management semnat în urmă cu 20 ani. În conformitate cu acest acord, începând cu 1 iulie 2020, patru hoteluri din proprietatea Continental Hotels nu vor mai opera sub brandul Ibis, respectiv Ibis Gara de Nord, Ibis Parlament, Ibis Constanța și Ibis Sibiu.

„Începând cu data de 1 iulie, hotelurile Ibis preluate vor fi închise pentru aproximativ 4 - 6 luni în vederea efectuării unor lucrări de renovare și reamenajare. În urma acestui proces, cele 4 hoteluri vor fi rebranduite astfel: hotelurile Continental Forum București și Continental Forum Constanța vor funcționa sub un standard de patru stele, în timp ce MyContinental București și MyContinental Sibiu vor reprezenta noul brand de trei stele. În același timp, planurile noastre de extindere cuprind încă 3 hoteluri Forum de 4 stele la Brașov, Iași și Cluj și un hotel de 2 stele Hello Hotel la Iași”, spune Radu Enache, CEO și Președinte al Continental Hotels.

Christine Schillings, fost director regional al lanțului hotelier Hilton, preia conducerea operațiunilor din România ale grupului educațional elvețian winsedswiss, lansat recent de Dușan Wilms CITEȘTE ȘI Christine Schillings, fost director regional al lanțului hotelier Hilton, preia conducerea operațiunilor din România ale grupului educațional elvețian winsedswiss, lansat recent de Dușan Wilms

„Fiind un lider global al ospitalității, cu un portofoliu care depășește 5000 de hoteluri in întreaga lume, ne concentrăm pe relații solide de parteneriat cu toți proprietarii de hoteluri care colaborează cu noi. Astfel de relații includ luarea de decizii comune privind încheierea cooperării atunci când vine momentul potrivit. În același timp, urmărind strategia noastră de extindere a portofoliului, în colaborare cu partenerii noștri, intenționăm să deschidem 7 noi hoteluri (cu peste 800 de camere) în acest an și 9 hoteluri suplimentare cu 1200 de camere în anii următori pe segmente de la budget la clase superioare pentru a oferi o gamă largă de experiențe turiștilor care se îndreaptă spre România”, a declarat Luc Gesvret SVP Operation & Topline, Accor Europe de Est.

Accor este un grup hotelier, lider mondial in domeniul ospitalității augmentate, ce operează 5.000 de hoteluri, stațiuni și reședințe din 110 țări. 

Continental Hotels SA are o tradiție de aproape 30 de ani pe piața turistică din România. Portofoliul Continental Hotels cuprinde următoarele branduri hoteliere proprii: Grand Hotel Continental (5 stele), Continental Forum (4 stele), Continental (3 stele), Hello Hotels (2 stele), MyContinental (3 stele) precum și cele de food & beverage: Concerto Restaurant, Balkan Bistro, Bistro Continental, Mondo Restaurant, Victoria Club, Tekaffe, Cofetăria Continental.

Orașele în care Continental Hotels este prezent sunt: București, Arad, Oradea, Sibiu, Constanța, Tîrgu Mureș, Drobeta Turnu Severin și Suceava, totalizând peste 1860 de camera în 8+4 unități hoteliere.

viewscnt
Afla mai multe despre
continental hotels
accor
hoteluri