EXCLUSIV CEO-ul Continental schimbă brandurile - Patru hoteluri Ibis vor deveni Continental în martie-mai. Rebrandingul și modernizările costă 4,5 milioane de euro

EXCLUSIV CEO-ul Continental schimbă brandurile - Patru hoteluri Ibis vor deveni Continental în martie-mai. Rebrandingul și modernizările costă 4,5 milioane de euro
scris 22 dec 2020

Hotelurile Ibis ale lui Radu Enache, CEO și Președinte al Continental Hotels, vor intra sub brandul Continental și vor fi redeschise pe rând, în perioada martie-mai 2021, renovate și upgradate după investiții totale de 4,5 milioane de euro. 

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Dintre cele 12 hoteluri deținute de Radu Enache, 8 erau fie Continental, fie Hello Hotels, iar 4 funcționau sub brandul Ibis (Ibis Gara de Nord București, Ibis Parlament București, Ibis Constanța și Ibis Sibiu). În luna iunie, însă, cum a anunțat atunci Profit.ro, Continental Hotels, cel mai mare lanț hotelier românesc, și grupul francez Accor au decis de comun acord să încheie acordul de management semnat în urmă cu 20 ani. 

EXCLUSIV Emanuel Poștoacă, proprietarul Nordis, construiește un hotel de afaceri de 5 stele în cartierul corporatiștilor. Se extinde cu un lanț hotelier evaluat la peste 200 de milioane euro CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Emanuel Poștoacă, proprietarul Nordis, construiește un hotel de afaceri de 5 stele în cartierul corporatiștilor. Se extinde cu un lanț hotelier evaluat la peste 200 de milioane euro

Acum, Radu Enache spune pentru Profit.ro că renovarea celor patru hoteluri foste Ibis este în grafic și că vor fi deschise, treptat, în intervalul martie-mai al anului viitor. Investițiile în modernizarea hotelurilor și în ridicarea standardelor de confort este de 4,5 milioane de euro, bani proveniți, în mod egal, din surse proprii și dintr-un credit de la CEC Bank.

Hotelul Ibis de la Gara de Nord se va transforma într-un hotel My Continental de 3 stele plus, cel de la Parlament va fi Continental Forum de 4 stele, Ibisul de la Constanța va devenit tot Forum de 4 stele, iar cel de la Sibiu va deveni My Continental de 3 stele plus.

Portofoliul Continental Hotels mai include Grand Hotel Continental (5 stele), Continental Forum (4 stele), Continental (3 stele), Hello Hotels (2 stele), MyContinental (3 stele) precum și branduri de food & beverage: Concerto Restaurant, Balkan Bistro, Bistro Continental, Mondo Restaurant, Victoria Club, Tekaffe, Cofetăria Continental. Orașele în care Continental Hotels este prezent sunt: București, Arad, Oradea, Sibiu, Constanța, Tîrgu Mureș, Drobeta Turnu Severin și Suceava, totalizând peste 1860 de camera în 8+4 unități hoteliere.

viewscnt
Afla mai multe despre
continental
investitii