CONFIRMARE FOTO Proprietarii grupului Bacolux deschid un hotel în Eforie Nord, investiție de peste 7 milioane de euro

CONFIRMARE FOTO Proprietarii grupului Bacolux deschid un hotel în Eforie Nord, investiție de peste 7 milioane de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 mai 2022

Proprietarii grupului Bacolux, familia Bazavan din Craiova, având în portofoliu hotelurile Afrodita și Diana din Băile Herculane, hotelul Craiovița din Craiova și pensiunea Bacolux din Bușteni, deschid un nou hotel din portofoliul grupului, Bacolux Koralio Eforie Nord, după o investiție de peste 7 milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cum se poate menține și dezvolta pe piață un brand românesc va fi explicat la Videoconferința Profit.ro - Branduri românești - Made in Romania 
post criză

Evenimentul, organizat împreună cu Lensa și Grupul Nordis, este programat pentru 23 mai, urmând să fie transmis în direct și la PROFIT NEWS TV

DETALII AICI

Profit.ro a anunțat în 2019 că familia Bazavan a cumpărat hotelul Hefaistos din Eforie Nord, administrat atunci de o societate având printre acționari și Uniunea Națională a Cooperativei Meșteșugărești (UCECOM)Tranzacția s-a ridicat la 2 milioane euro, conform datelor analizate de Profit.ro.

CONFIRMARE FOTO Terenul fabricii Tutunul Românesc, râvnit pentru potențialul său imobiliar, a fost vândut CITEȘTE ȘI CONFIRMARE FOTO Terenul fabricii Tutunul Românesc, râvnit pentru potențialul său imobiliar, a fost vândut

În vara lui 2019, Profit.ro anunțase că hotelul Hefaistos a fost pregătit să fie scos la vânzare, operațiune gândită încă din decembrie 2016.

La acel moment, planul era să fie scos la vânzare prin licitație, la un preț care urma să fie stabilit în urma unei analize a unui expert evaluator.

Bacolux Koralio, clasificat acum la 4 stele, de la 2 stele anterior, are 212 camere și apartamente, un restaurant ( salon și terasă în aer liber cu o capacitate de 400 de locuri), un lobby bar, ca și 3 săli de conferință. La capitolul agrement, hotelul deține 3 piscine exterioare.

Povestea Bacolux a început cu mai bine de două decenii în urmă, sub forma unei afaceri de familie. Primul activ preluat a fost Hanul Craiovița, achiziționat în 2005 și transformat în Hotel Craiovița. În 2007 a fost deschisă pensiunea Bacolux din Bușteni, proiectată inițial ca și casă de vacanță. Anul 2010 a adus lanțul Bacolux în Băile Herculane, prin achiziția Hotelului Diana. Hotelul Afrodita a fost deschis în 2012.

CONFIRMARE FOTO Proprietarii grupului Bacolux deschid un hotel în Eforie Nord, investiție de peste 7 milioane de euro

viewscnt
Afla mai multe despre
hotel
hefaistos