Consiliul Concurenței suspectează compania Hebe de un posibil abuz de poziție dominantă

Consiliul Concurenței suspectează compania Hebe de un posibil abuz de poziție dominantă
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 iul 2018

Consiliul Concurenței a declanșat o investigație privind un posibil abuz de poziție dominantă al companiei Hebe pe piața serviciilor de furnizare a apei minerale terapeutice din stațiunea Sângeorz-Băi, manifestat prin refuzul de a încheia un contract de prestare servicii de furnizare a apei minerale terapeutice cu societatea Sind Tour Trading, care deține hotelul “Someșul” din aceeași localitate.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Hebe are în patrimoniu, în stațiunea Sângeorz-Băi, un hotel cu aceeași denumire, “Hebe”, care dispune de facilități de cazare și bază de tratament balnear. Pe de altă parte, compania deține licență exclusivă de exploatare a apei minerale terapeutice din aceeași stațiune.

Americanul George Gellert, președintele celui mai mare importator de produse alimentare din SUA, cu încasări de 1 miliard de dolari, a dat de greu în România. Fabricile sale de zahăr intră în insolvență CITEȘTE ȘI Americanul George Gellert, președintele celui mai mare importator de produse alimentare din SUA, cu încasări de 1 miliard de dolari, a dat de greu în România. Fabricile sale de zahăr intră în insolvență

În cadrul investigației au fost efectuate inspecții inopinate la sediul companiei Hebe, iar documentele ridicate se află în analiza autorității de concurență, în cadrul procedurilor specifice.

viewscnt
Afla mai multe despre
consiliul concurentei
hebe