Destiny Park, o lume condusă de copii – marea deschidere, pe 2 septembrie

Destiny Park, o lume condusă de copii – marea deschidere, pe 2 septembrie
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 31 aug 2022

Așteptarea a luat sfârșit! Pe 2 septembrie, porțile Destiny Park se deschid pentru toți copiii dornici să se distreze, dar și să învețe ceva în acest timp.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Îi așteaptă zeci de experiențe în care vor vedea cum se pilotează un avion, cum este să fii polițist, pompier, doctor și multe, multe altele. 

Copiii au la dispoziție 43 de activități din toate domeniile: IT, medicină, industrie, mass-media etc., totul pentru ca cei mici să învețe, prin joacă, ce înseamnă să fii mare, să ai responsabilități și, nu în ultimul rând, să-ți administrezi veniturile.

Fiecare experiență Destiny Park este organizată într-un cadru specific și este gândită în așa fel încât copiii să înțeleagă ce înseamnă să “muncești” și să primești “salariu”, dar și să te distrezi plătind cu MagicBanii câștigați.

Fiecare experiență este concepută în așa manieră încât să fie educativă și distractivă simultan, să încurajeze deprinderea unui anumit set de competențe și valori și să ofere celor mici oportunitatea de a își descoperi noi interese și pasiuni.

Centrul de edutainment Destiny Park – investiție de 5 milioane de euro în nordul Capitalei 

Destiny Park reprezintă un proiect de edutainment bazat pe o investiție de 5 milioane de euro, care beneficiază de 8000 mp în nordul Capitalei.

Aplicând conceptul inovator de stimulare a copiilor să învețe prin joacă, Destiny Park își propune să devină un oraș în miniatură – cu instituții, economie și bani proprii – unde talentele și pasiunile celor mici sunt observate de specialiști în educație, pentru a descoperi, din timp, care sunt domeniile în care ei pot excela. 

Grație echipei Destiny Park, părinții se relaxează, lăsându-i pe cei mici în grija specialiștilor și a personajelor de poveste.

viewscnt
Afla mai multe despre
destiny park
copii