Eximtur a aderat la rețeaua globală de travel management Uniglobe Travel

Eximtur a aderat la rețeaua globală de travel management Uniglobe Travel

Lucia Morariu, CEO Eximtur

Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 14 feb 2017

Compania Eximtur, deținută de Lucia Morariu, a devenit partener pentru România al rețelei globale de business travel Uniglobe Travel International, cu sediul în Canada și activitate în 60 de țări de pe șase continente.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

"Afilierea la Uniglobe ne oferă accesul la un sistem internațional mai performant de management al călătoriilor cu scop de afaceri. Deschiderea spre tehnologie de vârf, programe informatice și sisteme de rezervări care optimizează prețuri și tarife, gestionarea mai operativă a solicitărilor clienților, accesul la furnizori atent specializați și validați de rețeaua globală sunt principalele avantaje ale afilierii la Uniglobe și le vom transpune în servicii mai bune oferite clienților noștri corporate", a declarat Lucia Morariu, CEO Eximtur.

Divizia specializată în acordarea de servicii integrate pentru călătorii de afaceri și organizare de evenimente, Eximtur Business, a fost cea mai dinamică în cadrul Eximtur în anul 2016, având o creștere a vânzărilor de 16% față de anul 2015. Echipa diviziei este formată din 35 consultanți specializați care deservesc 120 de clienți corporate și își desfășoara activitatea în 4 centre aflate in București, Cluj-Napoca, Timișoara și Sibiu.

Printre evenimentele importante, în a căror organizare s-a implicat Eximtur Business anul trecut se numără Festivalul Internațional de Film Transilvania - TIFF și Festivalul Internațional Interferențe, ambele cu sute de participanți români și străini.

Lucia Morariu: Toată lumea trebuie să fie atentă la solvabilitatea agențiilor de turism CITEȘTE ȘI Lucia Morariu: Toată lumea trebuie să fie atentă la solvabilitatea agențiilor de turism

Creșterea afacerilor Eximtur pe segmentul business travel, activitate care a ajuns să genereze 69% din totalul vânzărilor companiei în anul 2016, a determinat decizia managementului companiei de a adera la o rețea globală de travel management care să ne sprijine în plan internațional și pe care să o reprezentăm în România.

"Sfera noastră de acțiune la nivel global va aduce avantaje semnificative companiei Eximtur și clienților săi, în timp ce notorietatea puternică pe care o are Eximtur în România va consolida recunoașterea brandului nostru pe plan local", spune Derek Hearl-Maunder, președintele Uniglobe pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Compania de călătorii Eximtur, înființată în 1993, deține 28 de agenții proprii și francizate, în 19 orașe din România. Activitatea companiei este organizată în patru divizii: business travel și organizare evenimente, leisure travel, incoming și școala de turism. La finalul anului 2016, compania avea un număr de 156 angajați.

Eximtur a înregistrat în 2016 o cifră de vânzări de 47 milioane de euro și un profit de 300.000 euro.

Uniglobe Travel International, cu sediul central în Vancouver, Canada, activează în domeniul business travel și leisure travel de circa 30 de ani, deservind un portofoliu de clienți din peste 60 de țări, de pe 6 continente, cu un volum anual de vânzări de 5 miliarde dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
eximtur
uniglobe
afiliere