Eximtur - Profit din servicii business și leisure travel

Eximtur - Profit din servicii business și leisure travel

Lucia Morariu, președinte fondator EXIMTUR

Profit.ro
Profit.ro
scris 19 iun 2023

Agenția de turism Eximtur a înregistrat anul trecut o cifră de vânzări de 40 de milioane de euro, în creștere cu 21% față de anul precedent, și un profit de 1,49 milioane euro, deservind circa 150.000 de călători.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Capitalurile proprii la 31 decembrie 2022 au depășit 3 milioane de euro. 40% din activitatea Eximtur a provenit din servicii business travel și 60% din servicii leisure travel.

EXCLUSIV FOTO Fiica cea mare a lui George Becali a vândut cu profit fostul hotel Inter din Venus CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Fiica cea mare a lui George Becali a vândut cu profit fostul hotel Inter din Venus

Principalele destinații vândute în 2022 au fost România, Turcia, Grecia, Bulgaria, Egipt, Spania, Germania, Italia, Austria și Marea Britanie.

Pentru anul 2023, Eximtur mizează pe o cifră de vânzări de 45 milioane de euro, în creștere cu 12% față de anul anterior, bazată în principal pe creșterea vânzărilor, consolidarea echipei și investițiile în tehnologie.

Tendințele anului 2023, după primele cinci luni, arată creștere pe toate segmentele, atât pentru serviciile de business travel, cu 60%, cât și pentru serviciile de leisure, cu 30%.

Eximtur a fost fondată în anul 1993.

viewscnt
Afla mai multe despre
eximtur
turism