Fly Dubai va introduce de anul viitor o cursă directă Iași - Dubai

Fly Dubai va introduce de anul viitor o cursă directă Iași - Dubai
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 mai 2016

Compania Fly Dubai va introduce, de anul viitor, o cursă directă Iași - Dubai, a anunțat, vineri, la Iași, directorul comercial al companiei, Hamad Obaidalla, care a mai precizat că de săptămâna viitoare vor fi efectuate zboruri zilnice între București și Dubai.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Directorul comercial al companiei Fly Dubai, Hamad Obaidalla, a anunțat vineri, într-o conferință de presă la Iași, că piața românească este foarte importantă pentru operatorul aerian pe care îl conduce și că din 2017 va fi introdusă o cursă directă între Iași și Dubai, scrie News.ro.

"Avem de doi ani zboruri București - Dubai, iar de săptămâna viitoare vom mări frecvența, urmând să avem zboruri în fiecare zi între cele două orașe. Am evaluat și monitorizat evoluția aeroportului din Iași și ne interesează să avem o cursă directă Iași - Dubai. Există un potențial mare la Iași, iar prezența mea aici arată interesul companiei pentru această zonă. Ruta va fi deschisă în 2017”, a afirmat Hamad Obaidalla.

La rândul său, președintele Consiliului de Administrație al aeroportului din Iași, Marius Bodea, a declarat că noua rută va fi introdusă, cel mai probabil, din vara anului 2017 și că prin această legătură aeroportul "trece la alt nivel”.

"Iașiul va fi conectat poate cu cea mai atractivă destinație din lume. Este o șansă uriașă pentru Iași. Faptul că ajungem în hub-ul din Dubai, iar de acolo se poate zbura oriunde în lume este un lucru extraordinar”, a spus Marius Bodea.

Aeroportul din Iași a avut anul trecut un trafic de 380.000 de pasageri, iar pentru acest an traficul a fost estimat la 850.000 de pasageri.

viewscnt
Afla mai multe despre
fly dubai
iasi dubai