FOTO Christian Tour a lansat chartere pe Tunisia pentru familiștii cărora Antalya li se pare prea scumpă

scris 31 mai 2019

Christian Tour estimează că va trimite în acest an pe curse charter în Tunisia aproape 10.000 de turiști români, destinația fiind alternativa mai ieftină la Turcia, una dintre principalele atracții pentru familiștii români care merg pe litoral în afara țării. O vacanță de șapte nopți în această țară, într-un hotel all inclusive de patru stele, zbor inclus și transferuri, costă de la 450 de euro de persoană.

După o pauză de opt ani Christian Tour a reluat zborurile charter către Tunisia și operează în acest sezon trei avioane pe săptămână, cu plecare de pe aeroporturile Otopeni, Cluj-Napoca și Arad. Compania a luat aceasta decizie pentru că destinația Tunisia este mai ieftină decât Turcia, preferată de familiștii români care caută sejururi all inclusive în străinătate.

De exemplu, o vacanță de șapte nopți în această țară, într-un hotel all inclusive de patru stele, zbor inclus și transferuri, costă la jumătatea lunii iulie de la 450 de euro de persoană, cu toate taxele incluse. Prin comparație, un sejur similar la un hotel de aceeași categorie din Antalya, tot în regim all inclusive și programat în mijlocul lui iulie costă de la cinci stele, un pachet costă în jur de 650 de euro de persoană.

Christian Tour majorează polița de asigurare a vacanțelor de la 3 la 5 mil. euro și anunță că are 125.000 de locuri pe chartere în acest an CITEȘTE ȘI Christian Tour majorează polița de asigurare a vacanțelor de la 3 la 5 mil. euro și anunță că are 125.000 de locuri pe chartere în acest an

"Tunisia este o destinație extrem de ofertantă, în care turiștii pot îmbina zilele de relaxare la plajă, pe malul mării sau la piscina hotelurilor unde sunt cazați, cu cele active, în care descoperă agitația din bazarurile colorate ale orașelor, liniștea din moschei ori simt adrenalina tururilor în Sahara. În plus, Tunisia este o destinație sigură și ușor accesibilă, zborul cu avionul până pe litoralul tunisian durează doar două ore", spune Raluca Hatmanu, directorul de marketing al Christian Tour.

FOTO Christian Tour a lansat chartere pe Tunisia pentru familiștii cărora Antalya li se pare prea scumpă

Reprezentanții agenției estimează că, până la începutul lunii octombrie (când va decola ultimul avion cu destinația Tunisia), turoperatorul va trimite în vacanță în această țară aproximativ 9.900 de turiști români.

Excursiile opționale se plătesc separat, fie la achiziționarea pachetului turistic în țară, fie la fața locului, de la ghid. Cele mai solicitate sunt cele la El Jem, Colosseumul Africii de Nord, vizitele în centrul vechi din orașele-stațiune Souse și Hammamet, în capitala Tunis și în orașul Sidi Bou Said, comparabil ca frumusețe cu insula elenă Santorini și unul dintre locurile de vacanță preferate de artiștii francezi din secolul al XX-lea. Cei care caută adrenalină vin special în Tunisia pentru plimbarea pe dromader în deșertul Sahara și safari cu jeepurile pâna la locul în care s-au filmat primele două părți din Star Wars.

O altă experiență  este vizita în Matmata, localitate fondată de beriberi, în care încă mai trăiesc troglodiți în case tradiționale, săpate în stâncă.

FOTO Christian Tour a lansat chartere pe Tunisia pentru familiștii cărora Antalya li se pare prea scumpă

viewscnt
Afla mai multe despre
tunisia
vacante
christian tour