FOTO Complexul Vox Maris din Costinești, rezervat deja în proporție de 98% în acest sezon

Profit.ro
Profit.ro
scris 20 apr 2017
Complexul turistic Vox Maris din stațiunea Costinești își va deschide porțile pe 5 mai și a anunțat că gradul de ocupare realizat în urma rezervărilor este deja de 98%.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
„Complexul va fi deschis, în acest sezon, până pe 25 septembrie, iar gradul de ocupare realizat în urma rezervărilor este deja de 98%”, a declarat Bogdan Achiței, directorul de marketing al Vox Maris Grand Resort.
 
Pe lângă turiștii români, Vox Maris va primi în acest an și grupuri de turiști din Israel și Polonia. 
 
FOTO Complexul Vox Maris din Costinești, rezervat deja în proporție de 98% în acest sezon
Murad: Firmele care au greșit acum 10-15 ani să plătească prejudiciul în rate și să fie lăsate în pace, altfel cad în cap, iar angajații rămân pe drumuri CITEȘTE ȘI Murad: Firmele care au greșit acum 10-15 ani să plătească prejudiciul în rate și să fie lăsate în pace, altfel cad în cap, iar angajații rămân pe drumuri

Construit pe o suprafață de 7 hectare, în urmă cu 57 de ani, complexul cotat la 4 stele superioare Vox Maris Grand Resort este situat în Costinești. Ansamblul de vile are o capacitate de 400 de camere duble sau twin, junior suite și apartamente cu 2 și 3 camere.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
vox maris
costinesti