FOTO Complexul Vox Maris din Costinești, rezervat deja în proporție de 98% în acest sezon

scris 20 apr 2017
Complexul turistic Vox Maris din stațiunea Costinești își va deschide porțile pe 5 mai și a anunțat că gradul de ocupare realizat în urma rezervărilor este deja de 98%.
 
„Complexul va fi deschis, în acest sezon, până pe 25 septembrie, iar gradul de ocupare realizat în urma rezervărilor este deja de 98%”, a declarat Bogdan Achiței, directorul de marketing al Vox Maris Grand Resort.
 
Pe lângă turiștii români, Vox Maris va primi în acest an și grupuri de turiști din Israel și Polonia. 
 
FOTO Complexul Vox Maris din Costinești, rezervat deja în proporție de 98% în acest sezon
Murad: Firmele care au greșit acum 10-15 ani să plătească prejudiciul în rate și să fie lăsate în pace, altfel cad în cap, iar angajații rămân pe drumuri CITEȘTE ȘI Murad: Firmele care au greșit acum 10-15 ani să plătească prejudiciul în rate și să fie lăsate în pace, altfel cad în cap, iar angajații rămân pe drumuri

Construit pe o suprafață de 7 hectare, în urmă cu 57 de ani, complexul cotat la 4 stele superioare Vox Maris Grand Resort este situat în Costinești. Ansamblul de vile are o capacitate de 400 de camere duble sau twin, junior suite și apartamente cu 2 și 3 camere.

 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
vox maris
costinesti