FOTO Zăpadă artificială în Poiana Brașov

FOTO Zăpadă artificială în Poiana Brașov
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 dec 2023

Autoritățile din Brașov anunță că se produce zăpadă artificială în Poiana Brașov, pe mai multe părtii, turiștii fiind sfătuiți să schieze cu prudență.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Având în vedere condițiile meteo, care permit funcționarea instalațiilor de producere a zăpezii artificiale pe timpul zilei, precum și faptul că prognoza arată temperaturi care nu vor permite pornirea sistemului de înzăpezire pentru zilele viitoare, am luat decizia de a produce zăpadă artificială și pe parcursul zilei de astăzi”, anunță oficialii Primăriei Brașov.

Lunile de vârf din turism diferă în rândul regiunilor UE CITEȘTE ȘI Lunile de vârf din turism diferă în rândul regiunilor UE

Aceștia recomandă turiștilor să schieze cu prudență, scrie News.ro.

”În aceste condiții, schiați cu precauție, reducând considerabil viteza, deoarece în zonele în care acționează instalațiile de producere a zăpezii consistența acesteia este diferită, încetinind foarte mult alunecarea. Totodată, purtați ochelari de schi, pentru a beneficia de o vizibilitate bună”, au mai transmis oficialii municipalității.

Primăria Brașov precizează că în zonele din Piana Brașov în care se produce zăpadă au fost montate semne de atenționare.

FOTO Zăpadă artificială în Poiana Brașov

”Stratul de zăpadă bătută pe pârtiile din partea superioară a muntelui are aproximativ 15 de cm. Se schiază pe pârtiile: Kanzel, Doamnei, Drumul Roșu și în zona superioară a pârtiei Lupului, cu ieșire spre stația telescaunului Ruia (telescaunul de 6 locuri)”, a mai transmis sursa citată.

Veneția a anunțat detaliile - Cum va impune taxa turistică de 5 euro CITEȘTE ȘI Veneția a anunțat detaliile - Cum va impune taxa turistică de 5 euro

Pârtiile pentru începători, Bradul și Stadion, sunt închise și se produce zăpadă artificială.

Instalațiile de transport pe cablu care funcționează astăzi sunt telecabina, telegondola și telescaunul Ruia.

Temperatura în această dimineață, la ora 9.00, era de -8 grade Celsius în masiv și - 5 grade în Poiana Brașov.

viewscnt
Afla mai multe despre
zapada
poiana brasov