Hotelierii din Poiana Brașov așteaptă mai mulți turiști de Revelion față de Crăciun, odată cu deschiderea pârtiilor

Hotelierii din Poiana Brașov așteaptă mai mulți turiști de Revelion față de Crăciun, odată cu deschiderea pârtiilor
scris 30 dec 2019

Pensiunile și hotelurile din Poiana Brașov au fost ocupate în proporție de aproximativ 90% în perioada Crăciunului, însă acest procent va crește de Revelion, când, spre deosebire de săptămâna trecută, vor fi funcționale toate pârtiile și mijloacele de transport pe cablu, a declarat președintele Asociației de Turism Poiana Brașov, Roxana Cojocea.

"A fost un început de sezon mai ciudat, însă lucrurile se îndreaptă acum. Începând de mâine (marți n.r.), vor fi funcționale toate mijloacele de transport pe cablu și pârtiile. (...) Cred că, în zilele următoare, locurile de cazare vor fi ocupate în totalitate", a afirmat Roxana Cojocea, potrivit Agerpres.

Reprezentanții industriei turismului și hotelierii cer Guvernului o strategie clară pentru dezvoltarea acestui domeniu, sprijin pentru activitatea de incoming, dar și stimularea construcției de hoteluri CITEȘTE ȘI Reprezentanții industriei turismului și hotelierii cer Guvernului o strategie clară pentru dezvoltarea acestui domeniu, sprijin pentru activitatea de incoming, dar și stimularea construcției de hoteluri

Potrivit acesteia, prețurile în stațiune variază între 500-600 de euro pentru un pachet de 3-4 nopți, cu mic dejun inclus, pentru o persoană, la pensiuni, și 2.000 de euro pentru o perioadă de sejur similară la marile hoteluri, care au inclus, în acest preț, și evenimente pentru turiști, de genul meselor festive.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
poiana brasov
turisti