Hotelierii din Poiana Brașov așteaptă mai mulți turiști de Revelion față de Crăciun, odată cu deschiderea pârtiilor

Hotelierii din Poiana Brașov așteaptă mai mulți turiști de Revelion față de Crăciun, odată cu deschiderea pârtiilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 dec 2019

Pensiunile și hotelurile din Poiana Brașov au fost ocupate în proporție de aproximativ 90% în perioada Crăciunului, însă acest procent va crește de Revelion, când, spre deosebire de săptămâna trecută, vor fi funcționale toate pârtiile și mijloacele de transport pe cablu, a declarat președintele Asociației de Turism Poiana Brașov, Roxana Cojocea.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"A fost un început de sezon mai ciudat, însă lucrurile se îndreaptă acum. Începând de mâine (marți n.r.), vor fi funcționale toate mijloacele de transport pe cablu și pârtiile. (...) Cred că, în zilele următoare, locurile de cazare vor fi ocupate în totalitate", a afirmat Roxana Cojocea, potrivit Agerpres.

Reprezentanții industriei turismului și hotelierii cer Guvernului o strategie clară pentru dezvoltarea acestui domeniu, sprijin pentru activitatea de incoming, dar și stimularea construcției de hoteluri CITEȘTE ȘI Reprezentanții industriei turismului și hotelierii cer Guvernului o strategie clară pentru dezvoltarea acestui domeniu, sprijin pentru activitatea de incoming, dar și stimularea construcției de hoteluri

Potrivit acesteia, prețurile în stațiune variază între 500-600 de euro pentru un pachet de 3-4 nopți, cu mic dejun inclus, pentru o persoană, la pensiuni, și 2.000 de euro pentru o perioadă de sejur similară la marile hoteluri, care au inclus, în acest preț, și evenimente pentru turiști, de genul meselor festive.

viewscnt
Afla mai multe despre
poiana brasov
turisti