Hotelierii estimează un grad de ocupare de peste 85% pentru mini-vacanța de 1 Decembrie. Românii preferă muntele și zonele cu tradiție locală

Hotelierii estimează un grad de ocupare de peste 85% pentru mini-vacanța de 1 Decembrie. Românii preferă muntele și zonele cu tradiție locală
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 nov 2017

Pensiunile și hotelurile din zonele de munte din România estimează un grad de ocupare de 85–90% pentru mini-vacanța de 1 Decembrie, în topul destinațiilor preferate fiind stațiunile montane, satele din Transilvania, Bucovina și Maramureș, precum și Alba Iulia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Un trend crescător înregistrează și city break-urile cu avionul în România, încurajate fiind și de numărul mare de zboruri low cost, potrivit datelor HotelGuru.ro..

Ofertele de pe Valea Prahovei, precum și Bran sau Moeciu, încep de la 350-400 de lei pentru un sejur de 3 nopți, camera dublă.

EXCLUSIV Guvernul crește de la 1 ianuarie, cu 25%, salariile brute ale personalului plătit din fonduri publice CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Guvernul crește de la 1 ianuarie, cu 25%, salariile brute ale personalului plătit din fonduri publice

De asemenea, interesul românilor se îndreaptă și către satele din Transilvania, Bucovina și Maramureș, datorită autenticității și tradițiilor acestor locuri. Pentru un sejur de 3 nopți, camera dublă, ofertele de cazare încep de la 300-350 de lei.

Și Alba Iulia este o opțiune în agenda de călătorii a românilor, fiind o destinație-reper pentru semnificația istorică a acestei perioade. Astfel, cei care vor să participe la parada de ziua națională și să se bucure de evenimentele muzicale de 1 Decembrie găsesc oferte începând cu 300 de lei, sejur de 3 zile, camera dublă.

Surprinzătoare este creșterea înregistrată în numărul city break-urilor în țară, în care turiștii optează pentru transport cu avionul. Astfel, orașe precum Oradea, Timișoara și Cluj-Napoca devin alternative de vacanță pentru turiștii din zone îndepărtate ale țării prin cursele aeriene operate de companiile low cost. Oferta de cazare pentru acestea începe de la 350 de lei, sejur de 3 zile, camera dublă.

viewscnt
Afla mai multe despre
hotelieri
1 decembrie