Iași, destinația turistică a anului 2022. Brașovul a obținut premiul special al juriului, iar Târgoviște devine ”destinația anului” în Muntenia, Oltenia si Dobrogea

Iași, destinația turistică a anului 2022. Brașovul a obținut premiul special al juriului, iar Târgoviște devine ”destinația anului” în Muntenia, Oltenia si Dobrogea
scris 27 iun 2022

Municipiul Iași a câștigat competiția pentru Destinația Turistică a Anului 2022 la categoria City Break, în fața celorlalte două finaliste: Brașov și Târgoviște, în urma voturilor acordate pe platforma destinatiaanului.ro.

Brașovul a obținut premiul special al juriului, iar Târgoviște a câștigat trofeul Destinația Anului 2022 în Muntenia, Oltenia si Dobrogea.

Giganții energiei din Franța cer populației și companiilor să limiteze imediat consumul CITEȘTE ȘI Giganții energiei din Franța cer populației și companiilor să limiteze imediat consumul

21.655 de români au nominalizat destinațiile preferate în competiția vacanțelor în România, iar 25 de membri ai juriului format din bloggeri și experți în turism au adus propria perspectivă asupra destinațiilor calificate în finala etapei regionale.

Trei criterii au stat la baza jurizării: atractivitatea obiectivelor și experiențelor turistice din destinație, implicarea comunității evidențiată prin investiții în infrastructură și acțiuni de promovare realizate în ultimii doi ani și puterea brandului de destinație.

Odată cu câștigarea acestui titlu, Iașul va beneficia de promovare intensă drept o destinație perfectă pentru city break.

Emisiunea Destinația anului este difuzată de Prima TV, sâmbată de la ora 17:00

viewscnt
Afla mai multe despre
iasi
destinatiaanului.ro