Încă un hotel Ibis devine Continental

Încă un hotel Ibis devine Continental
scris 23 iul 2021

Continental Hotels, cel mai mare lanț hotelier românesc, a finalizat operațiunea de rebranduire a hotelului din Sibiu, sub marca proprie, MyContinental Sibiu. 

La finele anului trecut, Profit.ro a anunțat că hotelurile Ibis ale lui Radu Enache, CEO și Președinte al Continental Hotels, vor intra sub brandul Continental și vor fi redeschise pe rând, în perioada martie-mai 2021, renovate și upgradate.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

În luna iunie, cum a anunțat atunci Profit.ro, Continental Hotels și grupul francez Accor au decis de comun acord să încheie acordul de management semnat în urmă cu 20 ani.

Lucrările de renovare și reamenajare a hotelului MyContinental Sibiu au durat aproximativ 12 luni. În cadrul aceluiași proces de rebranduire, alte trei hoteluri din țară au fost renovate în această perioadă: Continental Forum Constanța a fost deschis pe 19 mai, Continental Forum București a avut deschiderea pe 30 mai, în timp ce MyContinental Sibiu are deschiderea luna aceasta. Al patrulea hotel renovat este MyContinental București, a cărui deschidere va fi amânată pentru anul viitor. Lucrările de renovare și reamenajare pentru cele patru hotelui au dus investiția la suma de 6,85 de milioane de euro. 

Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale CITEȘTE ȘI Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale

Continental Hotels a fost fondat în urmă cu 30 de ani și include brandurile proprii Grand Hotel Continental (5 stele), Continental Forum (4 stele), Continental (3 stele), Hello Hotels (2 stele), MyContinental (3 stele) precum și cele de food & beverage: Concerto Restaurant, Balkan Bistro, Bistro Continental, Mondo Restaurant, Victoria Club, Tekaffe, Cofetăria Continental. Lanțul este prezent cu hoteluri în București, Arad, Oradea, Sibiu, Constanța, Târgu Mureș, Drobeta Turnu Severin și Suceava.

viewscnt
Afla mai multe despre
continental hotels
ibis
sibiu