Interesul pentru croazierele pe Dunăre, în creștere

Interesul pentru croazierele pe Dunăre, în creștere
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 dec 2022

Românii au prins tot mai mult gustul croazierelor pe Dunăre, numărul celor care au preferat anul acesta să-și petreacă vacanțele călătorind pe apă fiind cu aproximativ 20% mai mare decât cel de anul trecut, a declarat armatorul unui vas de croazieră pe Dunăre, Marius Crivțonencu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Nava pe care o administrează a fost lansată la apă anul trecut, în Delta Dunării, și a oferit sejururi de până la cinci zile în Delta românească și cea ucraineană, iar anul acesta turiștilor care s-au îmbarcat în Orșova le-a oferit croaziere în timpul cărora au putut fi vizitate porturi din Serbia și Croația, scrie Agerpres.

După TAROM, nici Wizz Air nu mai programează curse spre Viena de la o anumită dată CITEȘTE ȘI După TAROM, nici Wizz Air nu mai programează curse spre Viena de la o anumită dată

"Creșterea este de 20% față de anul trecut. Interesul a crescut nu numai pentru croazieră, cât și pentru sejururile mai lungi. Adică, anul trecut am dezvoltat croaziere de până la cinci nopți, iar anul acesta am avut croaziere de până la șapte nopți. Credem că reușim să atragem turiștii români să petreacă până la 10 zile pe Dunăre, pentru că așa se pot bucura de porturi, de excursii în orașe, de activitățile de pe navă. Când sejururile sunt mai scurte, totul este mai comprimat", a afirmat Crivțonencu.

În momentul de față, nava oferă servicii de hotel și restaurant în Viena, Austria, iar circa 80% din locurile disponibile pentru Crăciun și Revelion sunt deja rezervate.

"Din luna iunie a anului viitor vrem să facem croaziere Viena-Orșova, călătoriile urmând să dureze șapte zile", a precizat armatorului vasului de croazieră.

viewscnt
Afla mai multe despre
croaziera
dunare