Numărul de turiști străini care au vizitat Portugalia se menține la un nivel record

Numărul de turiști străini care au vizitat Portugalia se menține la un nivel record
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 feb 2019

Numărul turiștilor străini care au vizitat în 2018 a atins un nou nivel record, dar creșterea de 0,4% este mult sub avansul de 12% înregistrat în 2017, datele semnalând că boom-ul turismului încetinește, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conform datelor Institutului Național de Statistică, numărul vizitatorilor străini care au stat la hotelurile din Portugalia a urcat anul trecut la 12,8 milioane, scrie Agerpres.

Blue Air semnează cu Tarom pentru protecția pasagerilor - reguli în caz de întârzieri și check-in CITEȘTE ȘI Blue Air semnează cu Tarom pentru protecția pasagerilor - reguli în caz de întârzieri și check-in

În ultimii opt ani, sectorul portughez al turismului înregistrează o creștere constantă, ajutând țara să-și revină din criza datoriilor și din recesiune. Totuși, unii analiști cred că anul acesta ar putea scădea numărul vizitatorilor străini, din cauza Brexitului.

Veniturile hotelurilor au urcat cu 6% anul trecut, la 3,6 miliarde de euro (4,06 miliarde de dolari), dar creșterea a încetinit de la 16% în 2017.

viewscnt
Afla mai multe despre
turisti
portugalia