Ofertă lansată în pandemie - Irakianul Tomah Kahled, proprietarul complexului și al lanțului hotelir Sir, și-a scos la vânzare hotelul de lângă Gara de Nord

Ofertă lansată în pandemie - Irakianul Tomah Kahled, proprietarul complexului și al lanțului hotelir Sir, și-a scos la vânzare hotelul de lângă Gara de Nord
scris 9 nov 2020

Hotelul de lâng Gara de Nord aparținând omului de afaceri irakian Tomah Kahled, proprietarul complexului comercial Sir din București și al lanțului hotelier cu același nume, care numără patru unități în Capitală, a fost scos la vânzare, cu 6,5 milioane de euro, relevă date analizate de Profit.ro. Kahled are în plan să investească peste 20 de milioane de euro în două ansambluri rezidențiale cu peste 400 de apartamente în București.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Hotelul Sir de lângă Gara de Nord din Capitală are 120 de camere, este clasificat la o stea și considerat un hotel de tranzit.

Anunțul de vânzare este postat pe un portal internațional specializat.

UPDATE Ora 11:56 Reprezentanții grupului SIR au transmis Profit.ro că nu ei sunt cei care au postat anunțul respectiv și că hotelul nu este de vânzare. 

EXCLUSIV Întâlnire discretă a Guvernului cu proprietarii de restaurante. Negocieri pentru compensarea de către stat a unei părți din banii pierduți. Soluțiile în criză pentru IMM vor fi anunțate la Videoconferința Profit.ro CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Întâlnire discretă a Guvernului cu proprietarii de restaurante. Negocieri pentru compensarea de către stat a unei părți din banii pierduți. Soluțiile în criză pentru IMM vor fi anunțate la Videoconferința Profit.ro

Unitatea a fost deschisă în 2013, fiind cea mai nouă a lanțului Sir, care mai include alte trei hoteluri, în zonele Lujerului, Colentina și Orhideea din București. Grupul Sir, înființat de Kahled în 1998, mai are în portofoliu complexul comercial Sir din zona pasajului. În 2010, omul de afaceri a decis să își investească capitalul câștigat în retail și sectorul hotelier în imobiliare și a dezvoltat până în 2018 cinci proiect mici de vile și apartamente.

În vara anului 2018 a lansat construcția primului său proiect rezidențial de anvergură, lângă complexul de birouri Timpuri Noi Square, dezvoltat de divizia imobiliară a IKEA. Ansamblul, denumit Roka Residence, cuprinde 223 de apartamente.

Încă din 2017, Tomah Kahled a mai achiziționat un teren localizat central, lângă Parcul Carol, în suprafață de aproximativ 8.800 de metri pătrați. Pe acest lot, amplasat între ansamblul Carol Park Residence și sediul Distrigaz Sud Rețele, a funcționat în trecut Întreprinderea Energo-Reparații și a fost scos la vânzare cu un preț de 5,6 milioane euro, potrivit informațiilor Profit.ro.

EXCLUSIV Dragoș Anastasiu, proprietarul grupului Eurolines, printre puținii antreprenori din turism cu rezerve de cash, se aliază cu proprietarul City Grill pentru un lanț de restaurante, pregătind și o rețea de mici hoteluri CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Dragoș Anastasiu, proprietarul grupului Eurolines, printre puținii antreprenori din turism cu rezerve de cash, se aliază cu proprietarul City Grill pentru un lanț de restaurante, pregătind și o rețea de mici hoteluri

Kahled și-a propus să investească peste 20 de milioane de euro în două ansambluri rezidențiale noi, care vor reuni mai mult de 400 de apartamente.

viewscnt
Afla mai multe despre
sir hotel
gara de nord
vanzare