Ospătar, ucis pentru că nu a pregătit mai repede sandviciul unui client

Ospătar, ucis pentru că nu a pregătit mai repede sandviciul unui client
scris 17 aug 2019

Un ospătar de la un restaurant din Seine-Saint-Denis a fost rănit mortal, prin împușcare, de către un client nemulțumit, potrivit primelor elemente ale unei anchete, din cauză că sandviciul nu i-a fost pregătit suficient de repede.

Vineri, către ora locală 21.00 (22.00, ora României), angajații unui fast-food de la Noisy-le-Grand au chemat poliția, după ce ”unul dintre colegii lor a fost rănit prin împușcare”, potrivit unei surse apropiate anchetei, arată News.ro.

Atenționare de călătorie pentru Portugalia: Risc maxim de incendii de vegetație, din cauza temperaturilor ridicate CITEȘTE ȘI Atenționare de călătorie pentru Portugalia: Risc maxim de incendii de vegetație, din cauza temperaturilor ridicate

Victima, un bărbat în vârstă de 28 de ani, a murit la fața locului, în pofida intervenției salvatorilor.

Bărbatul ”prezenta o plagă împușcată la umăr”, a precizat sursa citată.

Autorul atacului, care a tras cu o armă de mână, a fugit de la fața locului.

Românii care vin pe litoral ezită să părăsească stațiunile pentru excursii în zonă. Apare însă un nou tip de turist CITEȘTE ȘI Românii care vin pe litoral ezită să părăsească stațiunile pentru excursii în zonă. Apare însă un nou tip de turist

Potrivit unor persoane prezente la fața locului, ”el ar fi fost nemulțumit de faptul că sandviciul nu a fost pregătit suficient de rapid”, conform sursei citate.

Parchetul din Bobigny a declarat pentru AFP că a deschis o anchetă cu privire la crimă, încredințată Poliției Judiciare din Seine-Saint-Denis.

viewscnt
Afla mai multe despre
franta
ospatar
ucis
sandvici
repede