Paravion: Zeci de turiști români vor să se întoarcă urgent din Istanbul

Paravion: Zeci de turiști români vor să se întoarcă urgent din Istanbul
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 12 ian 2016

Zeci de turiști români vor să se întoarcă urgent de la Istanbul, speriați de atentatul care a avut loc acum câteva ore în oraș și în urma căruia și-au pierdut viața zece persoane, iar alte 15 au fost rănite, potrivit portalului Paravion, unul dintre cei mai mari vânzători de city break-uri din țară.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Paravion a anunțat marți că a început să primească solicitări din partea turiștilor români aflați în Istanbul, care vor să revină cât mai repede în țară, după explozia de marți dimineață.

Potrivit informațiilor Paravion, imediat după explozia petrecută în apropierea Moscheii Albastre, obiectiv turistic recunoscut al Istanbulului, soldată cu cel puțin 10 morți și 15 răniți, turiștii români au început să reacționeze. Aceștia au luat de urgență legătura telefonic cu specialiștii agenției pentru a găsi cea mai rapidă metodă de a se reîntoarce în țară.

"Istanbulul este una dintre cele mai accesate destinații de către turiștii români. Am început, deja, să primim telefoane. Până la acest moment, companiile aeriene nu au anunțat nimic în acest sens”, a declarat într-un comunicat  Remus Vișan, Managing Director Paravion.

O explozie puternică s-a produs marți în piața Sultanahmet din Istanbul, provocând moartea a zece persoane și rănirea altor 15. Încă nu se cunoaște cauza expoziei, dar se vehiculează varianta unui atentat sinucigaș.

Potrivit AFP și Reuters, care îl citează pe vicepremierul turc, autorul atentatului sinucigaș de la Istanbul soldat cu zece morți și 15 răniți a fost identificat ca fiind un sirian născut în 1988.

viewscnt
Afla mai multe despre
turisti
instanbul
atentat