Peste 61.000 de turiști români au vizitat anul trecut Dubaiul, tot mai căutat de familiile cu copii

Peste 61.000 de turiști români au vizitat anul trecut Dubaiul, tot mai căutat de familiile cu copii
scris 9 feb 2018

Dubai, cel mai popular dintre cele șapte Emirate Arabe Unite, a înregistrat anul trecut o creștere de 20% a numărului de turiști din România, ajungând la 61.323 de români care și-au petrecut vacanța în Dubai, potrivit datelor anunțate de autoritatea de turism a emiratului.

Creșterea numărului de turiști din România se datorează în principal vacanțelor mult mai accesibile spre emirat și extinderea semnificativă a ofertelor de vacanțe pentru familiile cu copii. În ultimul an, în Dubai au fost deschise câteva zeci de hoteluri pentru turiștii cu venituri medii. De asemenea s-a deschis parcul de distracții pentru familii Dubai Safari și noua atracție iconică pentru emirat, Dubai Frame, „rama aurită “, scrie News.ro.

Un total de 15,79 milioane de turiști au vizitat Dubaiul în 2017. Statisticile nu iau în considerare pasagerii în transit.

Filmul „Fifty Shades Freed” a generat încasări de peste 9 milioane de dolari în ziua lansării la nivel internațional CITEȘTE ȘI Filmul „Fifty Shades Freed” a generat încasări de peste 9 milioane de dolari în ziua lansării la nivel internațional

Astfel, emiratul a continuat să crească cu 5% în perioada dinainte de război și s-a intensificat în mod semnificativ pentru a-și atinge ținta pentru 2020, să ajungă la 20 de milioane de vizitatori.

„Noi credem că performanța industriei turistice, sprijinită de o alianță puternică între actorii din sectorul public și cel privat va permite să îndeplinească obiectivul nostru de a ajunge și mai sus în topul orașelor cele mai vizitate și, în același timp, să devină destinația cea mai recomandată cu cel mai mare număr de vizitatori care se reîntorc“, a declarat Helal Saeed Almar, directorul general al autorității de turism din Dubai.

Din anul 2016, Dubai Tourism are reprezentanță oficială și în România.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
dubai
turisti