Platforma bulgară de închirieri rulote, bungalow-uri, corturi și case cupole Karavani pregătește lansarea în România

Platforma bulgară de închirieri rulote, bungalow-uri, corturi și case cupole Karavani pregătește lansarea în România
scris 18 nov 2022

Platforma bulgară de închirieri rulote Karavani se pregătește să intre pe piața de profil din România, în cadrul strategiei de expansiune în regiune, relevă date analizate de Profit.ro.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Lansat anul trecut de antreprenorul bulgar Nicolay Nekov, startup-ul a atras acum prima sa investiție, în valoare de 50.000 de euro, de la fondul de venture capital Innovation Capital.

Fondurile vor fi folosite pentru dezvoltarea brandului în Balcani și extinderea, din 2023, pe piețele din România și Grecia.

ULTIMA ORĂ Statul intenționează să devină acționar majoritar al Blue Air CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Statul intenționează să devină acționar majoritar al Blue Air

Karavani este în curs de a încheia parteneriate cu șapte dintre principalii operatori de camping din Grecia, precum și cu cea mai populară platformă pentru rulote din România.

Startup-ul colaborează cu peste 70 de proprietari de rulote și autocaravane în Bulgaria. Platforma furnizează, de asemenea, servicii de rezervări online pentru bungalow-uri, corturi și case cupole.

viewscnt
Afla mai multe despre
karavani
karavani.bg
lansare romania
inchirieri rulote
autocaravane