România a încasat mai mulți bani de la turiștii străini

România a încasat mai mulți bani de la turiștii străini
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 18 dec 2018

Cheltuielile turiștilor străini în România au crescut, în primele nouă luni ale acestui an, cu 120 de milioane de euro comparativ cu perioada similară a anului trecut, a anunțat Ministerul Turismului. Practic, în intervalul ianuarie-septembrie, turiștii străini au lăsat în România circa 1,1 miliarde de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dacă în primele nouă luni ale anului trecut turiștii străini cheltuiseră în România mai puțin de 1 miliard de euro, anul acesta, în perioada ianuarie-septembrie, valoarea cheltuielilor acestora a ajuns la 1,1 miliarde de euro, în creștere cu 120 de milioane de euro.

Hotelierii și operatorii din turism se revoltă împotriva proiectului de lege a turismului: facem pârtie de schi unde nu sunt hoteluri, un dialog al surzilor public-privat CITEȘTE ȘI Hotelierii și operatorii din turism se revoltă împotriva proiectului de lege a turismului: facem pârtie de schi unde nu sunt hoteluri, un dialog al surzilor public-privat

În primele 9 luni ale anului, în medie, un turist străin a cheltuit 2.367,7 lei în timpul sejurului în România, cu aproximativ 50 de euro mai mult decât în aceeași perioadă a anului trecut.

viewscnt
Afla mai multe despre
romania
turisti straini