România, inclusă de Booking.com într-un Top 10

România, inclusă de Booking.com într-un Top 10
scris 10 ian 2019

România se regăsește într-un Top al celor mai primitoare 10 țări din lume, realizat de platforma de călătorii Booking.com pe baza opiniilor vizitatorilor.

Pentru al 7-lea an la rând, Booking a premiat proprietățile de pe platforma sa, în funcție de review-urile primite de la clienți. Anul acesta, 759.845 de proprietăți din 219 țări și teritorii au fost premiate de Booking.

În funcție de ponderea facilităților de cazare premiate în totalul proprietăților disponibile în fiecare țară, Booking a realizat, pentru prima dată, un clasament al celor mai primitoare țări, printre care se regăsește și România. Alături de România, în clasament se află Austria, Cehia Polonia, Noua Zeelandă, Taiwan, Ungaria, Irlanda, Serbia și Grecia.

CITEȘTE ȘI Temerile legate de intrarea Germaniei în recesiune tehnică cresc după noi date dezamăgitoare

Fără a raporta la numărul total de proprietăți disponibile în fiecare țară, cele mai multe premii au fost primite de Italia, Spania, Franța, Germania, SUA, Croația, Marea Britanie, Rusia, Polonia și Brazilia.

Grupul Booking Holdings (fost Priceline) este lider pe piața soluțiilor online destinate călătoriilor. Principalele branduri ale companiei sunt Booking.com, Agoda, Priceline, KAYAK, Rentalcars.com și OpenTable.

Parte a grupului omonim, Booking.com are circa 17.000 de angajați în 70 de țări. Platforma pune la dispoziția turiștilor o listă cu circa 29 de milioane de facilități de cazare din 229 de țări de teritorii.

viewscnt
Afla mai multe despre
booking.com
primitoare
romania
turisti
platforma
booking