România se va alia cu țările vecine ca să atragă turiști chinezi

România se va alia cu țările vecine ca să atragă turiști chinezi
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 15 mar 2017

Turiștii chinezi, cei mai numeroși din lume, nu au printre preferințe și România. Oficialii din turismul românesc au aflat de la turoperatorii chinezi că turiștii lor nu vor să bată atâta drum doar pentru o singură țară din Vestul Europei, motiv pentru care ministrul de resort, Mircea Dobre, vrea ca România să elaboreze pachete comune cu țările vecine pentru a-i atrage aici.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Până să se ajungă la colaborări cu țările din zonă, România trebuie să rezolve problema vizelor pentru chinezi, afirmă ministrul Turismului. El spune că există un protocol în acest sens, dar ptogresele sunt lente. "Și nu înțeleg de ce. Dar cred că o să rezolvăm această problemă și după aceea putem ridica pretenții cu ceilalți colegi de graniță", a mai spus ministrul.

Agenția de turism Millennium Tour, care a creat și vândut brandul Paravion, lansează portalul Concediu.com, pe care vrea să-l vândă după 5 ani CITEȘTE ȘI Agenția de turism Millennium Tour, care a creat și vândut brandul Paravion, lansează portalul Concediu.com, pe care vrea să-l vândă după 5 ani

Dobre a povestit că s-a întâlnit la târgul de turism de la Berlin cu turoperatori și oficiali chinezi din turism și au discutat despre cum ar putea colabora și cu România.

"Trebuie să se unească mai multe țări. Am avut o discuție cu doamna ministru al Turismului din Bulgaria și vom mai vorbi la sfârșitul lunii martie", a adăugat el.

viewscnt
Afla mai multe despre
turisti
chinezi
romania