Scădere drastică a numărului de turiști care vizitează Turnul Eiffel

Scădere drastică a numărului de turiști care vizitează Turnul Eiffel
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 nov 2021

Unul dintre cele cunoscute obiective turistice din lume, Turnul Eiffel, nu a reușit să atragă prea mulți turiști nici în 2021, după un an 2020 catastrofal din punct de vedere al încasărilor, transmite RFI România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Nici în 2021, încasările nu vor acoperi pierderile înregistrate pe fondul crizei sanitare, au explicat, joi, gestionarii monumentului. Potrivit societății care se ocupă de exploatarea Turnului Eiffel, în acest an, monumentul va fi vizitat de 1,5 milioane de vizitatori comparativ cu 6,2 milioane de vizitatori înregistrați în 2019.

Securizarea muncii de la distanță CITEȘTE ȘI Securizarea muncii de la distanță

Gestionarii celebrului simbol parizian, Turnul Eiffel, înregistrează probleme financiare după ce luni de zile monumentul a fost închis, pentru a se limita astfel transmiterea coronavirusului.

Turnul Eiffel a fost redeschis în iulie, după ce a fost închis publicului timp de aproape 9 luni, cea mai lungă perioadă în care a fost închis, după cel de-al Doilea Război Mondial.

Din iulie, zilnic, turnul a fost vizitat de 13.000 de turiști, comparativ cu 25.000 de turiști câți urcau în celebrul turn parizian, înainte de criza sanitară.

Cei mai mulți au fost înregistrați în luna octombrie, o lună cu mult soare în Paris, în care s-au înregistrat, pe zi, 20.000 de vizitatori – europeni și americani.

Cum îți aduci afacerea în online CITEȘTE ȘI Cum îți aduci afacerea în online

Turnul Eiffel este cel mai vizitat monument din lume.

Ïnchiderea lui timp de 9 luni înseamnă pierderi de 75 de milioane de euro pentru 2021, după un deficit de 52 de milioane de euro în 2020.

viewscnt
Afla mai multe despre
turnul eiffel
paris