Se redeschide Cetatea Poenari, după ce autoritățile au montat un gard de protecție împotriva urșilor

Se redeschide Cetatea Poenari, după ce autoritățile au montat un gard de protecție împotriva urșilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 dec 2019

Cetatea Poenari, una dintre principalele atracții turistice ale județului Argeș, închisă în primăvară din cauza urșilor, va putea fi vizitată din nou, autoritățile luând măsuri pentru protejarea turiștilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

A fost montat un gard electric, de aproximativ 700 de metri, de o parte și de alta a scărilor care duc spre intrarea în cetate. Costurile investiției se ridică la 21.000 lei și au fost finanțate integral din bugetul Consiliului Județean Argeș, scrie Agerpres.

EXCLUSIV Soția fostului fotbalist Gică Popescu cumpără un sfert dintr-un hotel de referință al stațiunii Predeal în regimul comunist CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Soția fostului fotbalist Gică Popescu cumpără un sfert dintr-un hotel de referință al stațiunii Predeal în regimul comunist

Astfel, turiștii vor putea vizita Cetatea Poenari de luni până duminică, între orele 9 și 15, cu mențiunea că ultimul grup va putea urca la ora 14.

Cetatea Poenari, una dintre fostele reședințe ale lui Vlad Țepeș, a fost închisă în primăvară după ce angajații au sesizat apariția urșilor la baza scărilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
cetatea poenari
vlad tepes