Sezonul de schi în Poiana Brașov, prelungit până pe 7 aprilie

Sezonul de schi în Poiana Brașov, prelungit până pe 7 aprilie
scris 26 mar 2019

Municipalitatea din Brașov a decis, marți, prelungirea sezonului de schi cu o săptămână, în stațiunea Poiana Brașov, până pe 7 aprilie.

Conform biroului de presă al Primăriei Brașov, având în vedere condițiile meteorologice de marți și prognoza pe zilele următoare, s-a luat decizia prelungirii sezonului de schi, fixată pe 1 aprilie, până în 7 aprilie, scrie Agerpres.

CONFIRMARE Finanțele preiau de la ANAF activitatea de soluționare a contestațiilor. Creșteri de salarii pentru cei 1.800 de angajați proprii ai Ministerul Finanțelor, dar nu și pentru cei 24.000 de angajați de la ANAF CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Finanțele preiau de la ANAF activitatea de soluționare a contestațiilor. Creșteri de salarii pentru cei 1.800 de angajați proprii ai Ministerul Finanțelor, dar nu și pentru cei 24.000 de angajați de la ANAF

În prezent, pe toate pârtiile din Poiana Brașov se schiază și funcționează telegondola, telescaunul Ruia și teleschiul Bradul. Stratul de zăpadă măsoară, în Masivul Postăvarul, 90 de centimetri, iar pe Pârtia Bradul - 70 de cm, temperaturile situându-se între 0 și -2 grade Celsius.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
sezon schi
poiana brasov