Blue Air semneză un nou acord cu Tarom

Blue Air semneză un nou acord cu Tarom
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 mar 2019

Compania aeriană Blue Air a semnat un acord cu operatorul național Tarom, în baza căruia își extinde rețeaua operațională și prezența în Europa, Orientul Mijlociu și Nordul Africii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pasagerii care aleg să călătorească pe un itinerariu compus din segmente Blue Air / Tarom vor beneficia de o experiență fluentă de călătorie. Astfel, toate cărțile de îmbarcare vor fi emise la punctul de origine, nemaifiind nevoie de a efectua procesul de check-in în punctul de conexiune. Biletele în baza acordului bilateral interline sunt disponibile la agențiile partenere ale celor două companii.

EXCLUSIV FOTO Poze-spion: Lynk & Co 01 face-lift, în teste în România CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Poze-spion: Lynk & Co 01 face-lift, în teste în România

Pe lângă noul acord cu Tarom, Blue Air are parteneriate interline și cu Alitalia, Air Italy, Air Moldova, APG Airlines, Cyprus Airways, El Al, Finnair, Hahn Air, Royal Air Maroc și TAP Air Portugal.

Luna trecută, Blue Air și Tarom au semnat două parteneriate privind protecția pasagerilor în caz de întârzieri și eliminarea formalităților de check-in a bagajelor de cală pentru zborurile cu escală operate de ambele companii.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
blue air
tarom