Skyscanner, cu peste 60 milioane de turiști, a inclus un oraș din România pe lista destinațiilor care merită vizitate anul viitor

Skyscanner, cu peste 60 milioane de turiști, a inclus un oraș din România pe lista destinațiilor care merită vizitate anul viitor
scris 20 dec 2017

Site-ul de călătorii Skyscanner, operat de compania britanică cu același nume, a inclus pe lista destinațiilor de interes pentru 2018 și un oraș din România. Lista cuprinde destinațiile de zbor care au devenit semnificativ mai atractive pentru turiști în ultimele 12 luni și pentru care costurile au scăzut.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Orașul din România inclus pe lista acestor destinații de interes este Cluj-Napoca.

Site-ul operat de Skyscanner este disponibil în peste 30 de limbi, inclusiv română, are peste 60 de milioane de utilizatori activi și ajută utilizatorii să compare prețurile pentru zboruri cu avionul, hoteluri și mașini de închiriat.

4 din 10 angajați inventează scuze pentru a lipsi de la birou când au interviu pentru un nou job. Cele mai des întâlnite scuze și cum se ascund de șefi CITEȘTE ȘI 4 din 10 angajați inventează scuze pentru a lipsi de la birou când au interviu pentru un nou job. Cele mai des întâlnite scuze și cum se ascund de șefi

“Pe baza bazei noastre de date, foarte cuprinzătoare, putem detecta destinațiile cu popularitate în creștere și costuri de zbor în scădere. În funcție de acești factori și nu numai am întocmit o listă a destinațiilor care merită văzute în 2018. Având în vedere că ianuarie este cea mai aglomerată perioadă de rezervări, am vrut să inspirăm turiștii să aleagă destinații noi”, spune Hayley Shearer, manager pentru dezvoltare la Skyscanner.

Rezervările de zboruri spre Cluj-Napoca au crescut cu 67% în ultimele 12 luni, în timp ce prețul biletelor de avion a scăzut cu circa 17%.

“Cu o scenă artistică înfloritoare și atmosfera sa autentică, de teritoriu neexplorat, nu este de mirare că tot mai mulți turiști vor să descopere al doilea cel mai mare oraș din România. În ulimele 12 luni, zborurile spre Cluj-Napoca au crescut cu 67% (cea mai mare creștere dintre destinațiile incluse pe listă), iar costurile medii au scăzut cu 17%; în 2018, numărul celor care se aventurează într-un city break în regiunea lui Dracula ar putea crește”, spun reprezentanții Skyscanner.

Ungurii - printre cei mai fericiți angajați: de Crăciun primesc bonus de până la 91% din salariu. Ce bonusuri sunt acordate în alte țări CITEȘTE ȘI Ungurii - printre cei mai fericiți angajați: de Crăciun primesc bonus de până la 91% din salariu. Ce bonusuri sunt acordate în alte țări

Skyscanner menționează numărul mare de cafenele și restaurante din centrul vechi al orașului, amintind, totodată, și de Festivalul International de Film Transilvania, organizat la Cluj-Napoca în perioada 25 mai - 3 iunie.

Anul trecut, compania britanică Skyscanner, care operează site-ul de călătorii cu același nume, a fost cumpărată de gigantul chinez Ctrip pentru 1,4 miliarde de lire sterline (1,75 miliarde de dolari), fiind cea mai mare achiziție din domeniul turismului online.

viewscnt
Afla mai multe despre
skyscanner
cluj-napoca
destinatii
zbor
bilete
pret