Tarom lansează oferta specială de iarnă, cu prețuri începând de la 79 euro

Tarom lansează oferta specială de iarnă, cu prețuri începând de la 79 euro
scris 19 ian 2016

Tarom a lansat oferta specială de iarnă cu tarife reduse pentru cei care cumpără un bilet în perioada 20-31 ianuarie. Prețurile încep de la 79 de euro, cu toate taxele incluse, pentru zboruri dus-întors din București către Atena, Istanbul, Larnaca, Roma și Sofia și din Iași către Istanbul și Roma.

Călătoriile pot fi efectuate în perioada 25 ianuarie - 31 martie 2016, data ultimului retur, pe curse operate TAROM. Vor fi scoase la vânzare, cu prețuri de la 99 de euro, bilete pentru călătorii între București și Belgrad, Chișinău, Salonic, Viena și între Iași și Bologna sau Torino.

Cu 119 euro vor putea fi cumpărate zboruri tur-retur din București către Amsterdam, Bruxelles, Budapesta, Frankfurt, Geneva, Londra, Moscova, Munchen, Praga, Stockholm și Valencia, între Cluj și Viena, între Iași și Londra, Munchen și între Sibiu și Munchen.

Cei care vor să călătorească între București și Amman, Barcelona, Beirut, Dubai, Madrid, Nisa, Paris, Tel Aviv și între Iași și Tel Aviv vor plăti de la 139 de euro pentru un bilet dus-întors.

Biletele vor fi disponibile la vânzare atât pe site-ul Tarom, cât și prin agențiile proprii și partenere.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
reduceri