Turiștii care vor sosi în Italia trebuie să prezinte un certificat ori pașaport de vaccinare anti-Covid

Turiștii care vor sosi în Italia trebuie să prezinte un certificat ori pașaport de vaccinare anti-Covid
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 apr 2021

Prim-ministrul italian Mario Draghi a declarat că Executivul de la Roma este gata să redeschidă economia de la începutul lunii iunie sau chiar mai devreme și că turiștii care vor sosi în Italia trebuie să prezinte un certificat ori pașaport de vaccinare anti-Covid.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Draghi a declarat, potrivit ABC News, că Italia trebuie să se concentreze pe vaccinarea 100% a vârstnicilor și a persoanelor vulnerabile pentru ca activitatea economică a țării să poată fi reluată rapid, scrie News.ro.

Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025 CITEȘTE ȘI Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025

El s-a arătat încrezător, în ciuda unei încetiniri a administrării vaccinurilor anti-Covid în timpul sărbătorilor pascale și din cauza unor întârzieri în primirea dozelor, că Italia își va atinge obiectivul de 500.000 de doze administrate zilnic până la finalul lunii aprilie. Astfel, va fi posibil ca până la finalul lunii septembrie 80% din populație să fie vaccinată.

„Există posibilitatea unei cooperări între țările mediteraneene: Italia are multe de învățat de la Grecia și Spania. Trebuie să acționăm imediat pentru a primi turiștii vaccinați”.

Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania CITEȘTE ȘI Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania

El a subliniat că aceste două țări se pregătesc pentru revenirea turiștilor după ce restricțiile de călătorie impuse în pandemie.

Și Italia face deja planuri pentru a primi turiștii străini, începând cu cei care au certificate care să ateste vaccinarea împotriva Covid-19.

Ministrul italian al Turismului speră să promoveze unele dintre insulele mici ale țării, precum Capri, ca „libere de Covid”, pentru a-i încuraja pe turiști să revină.

VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Alexandru Ciuncan, director UNSAR: Un mediu antreprenorial mai informat este mai rezistent în fața riscurilor. Un plan de asigurări poate face diferența între continuarea activității și declanșarea falimentului CITEȘTE ȘI VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Alexandru Ciuncan, director UNSAR: Un mediu antreprenorial mai informat este mai rezistent în fața riscurilor. Un plan de asigurări poate face diferența între continuarea activității și declanșarea falimentului

Massimo Garavaglia a declarat pentru La7: „2 iunie este sărbătoare națională și acela poate fi momentul pentru redeschiderea turismului”.

viewscnt
Afla mai multe despre
italia
coronavirus
pasaport vaccinare