Turiștii români ar trebui să evite în acest weekend Transalpina și Transfăgărășanul

Turiștii români ar trebui să evite în acest weekend Transalpina și Transfăgărășanul
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 iul 2016

Traficul rutier pe Transfăgărășan, pe segmentul cuprins între Bâlea-Lac și Bâlea-Cascadă, va fi închis, sâmbătă, ca urmare a desfășurării Turului Ciclist al Sibiului. Și pe Transalpina circulația va fi întreruptă în acest weekend, din cauza organizării Campionatului Național de Viteză în Coastă - Cupa Gorjului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, citat de News.ro, circulația pe DN 7C, între Bâlea-Lac și Bâlea-Cascadă, va fi închisă între orele 11.00 și 16.00.

Infotrafic amintește că Transfăgărășanul a fost redeschis pe sectorul cuprins între Piscu Negru, județul Argeș, și cabana Bâlea-Cascadă, județul Sibiu.

”Pe acest tronson este interzisă circulația pe timpul nopții, în intervalul orar 21.00 - 7.00, iar până în 30 septembrie este instituită restricție pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 16 tone în zona kilometrului 83, pentru a permite executarea lucrărilor de consolidare a unui podeț”, arată Infotrafic.

Restricții de trafic sunt, sâmbătă și duminică, și pe Transalpina, din cauza desfășurării Campionatului Național de Viteză în Coastă - Cupa Gorjului.

Astfel, traficul pe DN 67C (Transalpina) va fi închis sâmbătă, între orele 8.00 -13.00 și 14.00 - 19.00, pe tronsonul cuprins între kilometrul 16 (zona balastierei) și kilometrul 23+200 de metri (zona releului). Duminică, traficul va fi blocat între orele 8.00-12.00 și 13.00-18.00, pe același tronson.

viewscnt
Afla mai multe despre
trafic
turism
transalpina
transfăgărășan