Turoperator: Halloween a devenit motiv de cumpărături și pentru turiștii români. Cât costă o vacanță în această perioadă

Turoperator: Halloween a devenit motiv de cumpărături și pentru turiștii români. Cât costă o vacanță în această perioadă
scris 27 oct 2017

Pe modelul Black Friday, Halloween a devenit motiv de cumpărături și pentru românii cărora le place să călătorească. În această perioadă, din ce în ce mai mulți turiști caută vacanțe cu reducere. În general, cei care sunt interesați să-și cumpere un sejur sunt tinerii și cuplurile proaspăt căsătorite. Un alt segment important de turiști este format din familiile cu copii, a anunțat turoperatorul Christian Tour într-un comunicat de presă.

"Suntem surprinși de popularitatea crescândă a acestei sărbători de origine celtică, importată în România de peste Ocean. Interesant este faptul că, pe lângă petrecerile care se organizează de câțiva ani și la noi, românii sunt interesați mai nou și de ideea de a-și cumpăra o vacanță de Halloween", a declarat Marius Pandel, CEO Christian Tour.

EXCLUSIV Fondatorul Paravion, Remus Vișan, se alătură grupului Christian Tour ca CEO într-un nou proiect de turism online CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Fondatorul Paravion, Remus Vișan, se alătură grupului Christian Tour ca CEO într-un nou proiect de turism online

Agenția vrea să trimită, în acest context, turiști în primul rând în Dubai, destinație pentru care anunță tarife de la 396 de euro de persoană, sumă care include transport cu avionul și 7 nopți de cazare într-un hotel de trei stele. Cei care vor să se cazeze la cinci stele trebuie să achite 774 de euro de persoană pe un pachet de 7 nopți de cazare plus bilet de avion dus-întors și transferurile de la aeroport la hotel.

Plecările cu avionul sunt din București și Cluj-Napoca, iar cursele sunt operate de companiile Fly Dubai și Wizz Air. "Cererea românilor pentru Dubai a crescut în ultimii ani direct proporțional cu numărul curselor care leagă acest oraș de țara noastră. Mai ales în perioadele în care la noi vremea se strică, apar ploile și frigul, turiștii caută o destinație însorită", adaugă Marius Pandel.

Christian Tour este cea mai mare agenție de turism din România atât ca volum al afacerilor, cât și ca număr de turiști trimiși în vacanțe. Compania este cel mai mare operator de chartere la nivel național și, totodată, agenția românească prezentă cu birouri proprii pe cele mai multe piețe din străinătate. Compania deține 39 de agenții proprii în toată țara și este prezentă în Ungaria, Polonia, Serbia și Republica Moldova.

viewscnt
Afla mai multe despre
turisti
halloween
christian tour