Cristian Pandel, fondatorul Christian Tour, investește în tehnologie, deschizând un hub care va dezvolta aplicații IT

Cristian Pandel, fondatorul Christian Tour, investește în tehnologie, deschizând un hub care va dezvolta aplicații IT

Cristian Pandel, fondatorul Christian Tour

scris 30 aug 2017

Cristian Pandel, fondatorul celei mai mari agenții de turism din România, Christian Tour, al cărei proprietar este alături de fratele său Marius, a anunțat că investește în tehnologie, punând bazele Memento HUB, un proiect care va dezvolta diverse aplicații IT care urmăresc să eficientizeze sarcinile zilnice, fie la locul de muncă, fie în viața personală, de zi cu zi.

Astfel, beneficiind de experiența acumulată de-a lungul timpul din dezvoltarea de noi business-uri, printre care se numără Christian Tour sau MementoBUS, primul Smart Cost Bus din România, Cristian Pandel s-a asociat cu Bogdan Cismariu, un specialist în sistemele tehnologice și în dezvoltarea software, pentru a da viață proiectului Memento HUB, un start-up exclusiv tehnologic.

Tehnologia a atins în acest moment un punct de răscruce, în care serviciile distribuite permit dezvoltarea unor aplicații cu impact major prin integrarea unor soluții granulare și independente, cred dezvoltatorii proiectului Memento HUB, are ca scop principal crearea unui ecosistem de microservicii complet funcțional și integrat, prin care să permită dezvoltatorilor un ciclu foarte rapid de la idee la produs.

Cristian Pandel duce Christian Tour și la Londra și lansează, în paralel, și o firmă de transport cu autocarul CITEȘTE ȘI Cristian Pandel duce Christian Tour și la Londra și lansează, în paralel, și o firmă de transport cu autocarul

"Am fost inspirați de fluxurile moderne de dezvoltare software și am decis că acum este un moment prielnic să aducem contribuția noastră acestui mediu aflat într-o evoluție rapidă. Arhitectura microserviciilor, deja validată de marii jucători din industrie, a adus suportul stabil de care aveam nevoie pentru aplicațiile noastre uimitoare ce vor modela viitorul", a declarat Cristian Pandel, președintele grupului Memento.

Ca urmare a acestei inițiative, Memento HUB a preluat și gestiunea tuturor aplicațiilor dezvoltate în cadrul Christian Tour de-a lungul vremii, cu intenția de a face parte integrantă din ecosistemul menționat anterior. Dintre aceste aplicații amintim de HelloRomania.eu și MementoBus.com, parte din Memento Group, cel mai mare grup turistic integrat, prezent pe piața din România încă din anul 1997, alături de care se regăsesc o serie de business-uri cu specific în industria turismului.

viewscnt
Afla mai multe despre
cristian pandel
hub
tehnologie
cristian tour