VIDEO Incendiu la un hotel din Rupea

VIDEO Incendiu la un hotel din Rupea
scris 13 ian 2022

Pompierii brașoveni au lichidat, în urma unei intervenții care durat aproximativ șase ore, incendiul care a cuprins acoperișul unui hotel din localitatea Rupea și în care clădirea a fost afectată în zona mansardei și a acoperișului. Treizeci de oameni s-au autoevacuat și nu au fost înregistrate victime.

Potrivit datelor furnizate de ISU Brașov, incendiul care a cuprins un hotel din localitatea Rupea a fost lichidat în urma unei acțiuni de șase ore, în cadrul căreia s-a intervenit atât din interiorul hotelului, cât și din afară, scrie News.ro.

PROFIT NEWS TV Ministrul Antreprenoriatului și Turismului anunță: Se închide schema de ajutor pentru HORECA. Ce se întâmplă cu plaja extinsă de la Mamaia CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Ministrul Antreprenoriatului și Turismului anunță: Se închide schema de ajutor pentru HORECA. Ce se întâmplă cu plaja extinsă de la Mamaia

Treizeci de persoane au reușit să iasă din imobilul cuprins de flăcări, în incendiu nefiind înregistrate victime.

În incendiu au fost afectate etajul și mansarda construcției, pe o suprafață de 400 de metri pătrați.

Pompierii nu au anunțat care este cauza probabilă a incendiului.

Mai multe autospeciale de pompieri din cadrul ISU Brașov au intervenit pentru stingerea incendiului,  fiind trimise alte două autospeciale din județul Mureș și câte una de la serviciile voluntare pentru situații de urgență din Rupea, Racoș și Hoghiz. O persoană a suferit un atac de panică, primind îngrijiri de la paramedicii SMURD. 

Sursa video: Bratu Alin / Youtube

viewscnt
Afla mai multe despre
hotel
rupea
incendiu