VIDEO Plaja Dunărea din Galați a fost inaugurată, sute de persoane la primele ore

VIDEO Plaja Dunărea din Galați a fost inaugurată, sute de persoane la primele ore
scris 31 iul 2021

Sute de persoane s-au înghesuit să intre pe plaja Dunărea din Galați, inaugurată sâmbătă, după o investiție de circa 6 milioane de euro realizată de primăria orașului.

Oamenii au venit cu aproape o oră înainte de deschidere și s-au așezat la coadă pentru a avea acces pe plaja cu tobogane și piscine, relatează News.ro.

VIDEO Turiștii chinezi au la dispoziție cea mai înaltă platformă de bungee jumping din lume CITEȘTE ȘI VIDEO Turiștii chinezi au la dispoziție cea mai înaltă platformă de bungee jumping din lume

Având în vedere numărul mare de persoane care așteptau să intre la plajă, autoritățile au luat decizia deschiderii obiectivului cu 15 minute înainte de ora stabilită inițial.

Plaja Dunărea, o investiție de circa 6 milioane de euro realizată de Primăria municipiului Galați, s-a deschis pentru public. Printre altele, plaja are un bazin cu valuri și tobogane, cel mai înalt având 20 de metri, dar și beach baruri și o zonă destinată organizării evenimentelor. Pe plaja Dunărea din Galați vor putea avea acces până la 3.500 de persoane, însă acum, în timpul pandemiei, numărul participanților este limitat la 1.500.

Plaja este dotată cu sisteme de umbrire, 600 de șezlonguri, hamace, perne puf pentru plajă, colace single și duble. S-au amenajat 120 de locuri de parcare și s-au înființat două linii speciale de autobuz.

Grad de ocupare de 100% în majoritatea hotelurilor de la mare, în primele două săptămâni din august. Hotelurile all inclusive, cele mai solicitate. Prețul nu mai este principalul criteriu. Tarifele afișate CITEȘTE ȘI Grad de ocupare de 100% în majoritatea hotelurilor de la mare, în primele două săptămâni din august. Hotelurile all inclusive, cele mai solicitate. Prețul nu mai este principalul criteriu. Tarifele afișate

Suprafața amenajată este de 4 hectare, iar capacitatea maximă a bazei de agrement este de 3.500 de persoane. În contextul pandemiei, numărul maxim de persoane care au acces la baza de agrement este limitat la 1.500.

Valoarea totală a investiției este de aproximativ 28 de milioane de lei, aproape 6 milioane de euro, proiectare și execuție.

Prețurile de intrare în baza de agrement variază între 10 și 50 de lei, costurile variind în funcție de vârstă, de zi și de zona în care vizitatorii vor să și petreacă timpul. Copiii cu vârsta până în 7 ani au intrarea liberă.

Orarul de funcționare va fi de luni până duminică, între orele 9.00 și 21.00.

viewscnt
Afla mai multe despre
plaja
galati
dunarea
inaugurare
investitie